Barcelona Fenerbahçe basket maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Basketbola gönül verenler bu soruyu soruyor. Euroleague'de 2. sırada yer alan Sarı-Lacivertli kuüp 6 galibiyet 3 mağlubiyet alan ve 5. sırada yer alan Barcelona'ya konuk oluyor. Maçı taraflı tarafsız birçok basketbolsever izlemek için can atıyor. Sarı Kanarya güzel bir skorla mücadeleden ayrıldığı takdirde birincilik koltuğuna oturacak.

BARCELONA FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Barcelona Fenerbahçe maçı bu akşam saat 23.00'te Palau Blaugrana'da oynanacak. Karşılaşmayı İtalya'dan Luigi Lamonica, Yunanistan'dan Elias Koromilas ve Slovenya'dan Milan Nedovic hakem üçlüsü yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 3 kanalından naklen yayınlanacak.

Euroleague'de 21. randevu

Fenerbahçe, Euroleague'de daha önce 20 kez karşılaştığı Barcelona'yı 8 kez mağlup ederken, son 5 maçını da kaybetmedi. Geçtiğimiz sezon oynanan son iki müsabakada rakibini deplasmanda 83-68, İstanbul'da da 86-82'lik skorla parkeden galip ayrılmasını bildi.

İstatistiklerle iki takım

Fenerbahçe bu sezon Euroleague'de geride bıraktığı 9 müsabakada 84.9'luk sayı ortalama ile oynarken rakibi Barcelona 81.3'lük sayı ortalamasıyla oynuyor. Fener'de Jan Vesely 14.3 sayı ortalamasıyla takımını sırtlarken, İspanyol ekibinde ise Ante Tomic 13.2 sayı ortalamasıyla takımına katkıda bulundu.

Geçmiş karşılaşmalar

Fenerbahçe, rakibiyle EuroLeague'de oynadığı 20 maçta sekiz galibiyet elde etti. Sarı-lacivertliler, son beş EuroLeague maçında rakibini mağlup etmeyi başardı.