UEFA Avrupa Ligi 2. tur mücadeleleri başladı. Temsilcimiz Beşiktaş bu akşam ilk mücadelesini Faroe Adaları'ndan B36 Torshavn takımı karşısında verecek. Mütavazı kadrosu ve bütçesiyle Kara Kartallar'ın karşısına çıkacak olan B36 Torshavn karşılaşmadaki performansı merak edilirken siyah beyazlı kulübün turu geçmesine ise kesin gözüyle bakılıyor. Taraftarlar, bu karşılaşmayı kaçırmak istemezken "B36 Torshavn Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?" sorusu gündem olmuş durumda...

B36 TORSHAVN BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

B36 Torshavn Beşiktaş maçı 26 Temmuz Perşembe saat 21.00'de Gundadalur Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN SPORTS HD 1'de yayınlanacak. Rövanş mücadelesi ise 2 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Siyah-beyazlı takımın muhtemel 11'i şu şekilde; Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Necip, Fatih Aksoy, Caner, Medel, Lens, Tolgay, Adriano, Babel, Larin

TORSHAVN MUHTEMEL 11'İ

Thomsen, Eriksen, Faero, Bogason Dam, Magnusson, Nielsen, Agnarsson, Jacobsen, Heinesen, Johannesen, Cieslewizc.

İKİNCİ KEZ KARŞILAŞIYORLAR

Tarihinde ikinci kez Faroe Adaları'ndan bir takımla karşılaşacak olan Beşiktaş, ilk eşleşmesinde Vikingur Gota'yı iki maçta gol yemeden yedi gol atarak elemişti. Türk takımları, Faroe Adaları takımlarına karşı Avrupa kupalarında oynadığı toplam altı maçın hepsini kazandı ve bu maçlarda hiç gol yemedi. Bu altı maçın dördünde Türk takımlarının rakipleri B36 Torshavn'dı.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında oynadığı son 13 ön eleme turu eşleşmesinin 12'sinde turu geçmeyi başardı. Siyah beyazlıların turu geçemediği tek eşleşme, aynı zamanda oynadığı son ön eleme turu olan Arsenal eşleşmesiydi. Beşiktaş, Avrupa kupalarında toplamda tarihi boyunca oynadığı 17 eşleşmenin 14'ünde bir üst tura çıktı. Beşiktaş, Avrupa kupalarında ön eleme turlarında oynadığı son 31 maçın sadece üçünde mağlup oldu. Bu üç maç ile birlikte, eleme turlarında toplamda beş kez mağlup olan Kara Kartallar, kaybettiği beş maçı da deplasmanda oynamıştı. Beşiktaş, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı son dört ön eleme turu maçının üçünü kaybetti ve tek galibiyetini Feyenoord karşısında elde etti. Beşiktaş, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı son 12 maçın hiçbirinde kalesini gole kapatamadı. Beşiktaş bu maçta da gol yerse, kulüp tarihinde Avrupa deplasmanlarındaki en uzun gol yeme serisi olan 13 maçlık seriyi egale edecek. B36 Torshavn, Avrupa kupalarında oynadığı toplam 44 maçın sadece dördünü kazanabildi ancak bu sezon oynadığı dört Avrupa kupası maçında da yenilmedi. Ryan Babel, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde attığı son altı golün üçünün sahibi.