Feyenoord karşısındaki mükemmele yakın futbol taraftarlar kadar başkan ve yönetimin de yüzünü güldürdü. 90 dakika bitiminde tüm yöneticilerin doğal olarak keyfi yerindeydi. Takımın arzulu, tempolu futbolunun yanı sıra taraftarın da bu kez daha fazla ilgi göstermesi ve maç içindeki coşkusu yönetimin sevincini adeta ikiye katladı. Karşılaşma öncesi başkan Aziz Yıldırım ile sohbet ediyorduk. Kazanacaklarından neredeyse emindi. "Bugün (önceki gün) yeneriz, pazar günü (yarın) de Osmanlıspor'u geçersek önümüz açılır" dedi. 90 dakika sonrası ise neşesi iyice yerine gelmişti. Sözü uzun süredir Fenerbahçe gündeminde ilk sıraya oturan seyirci konusuna getirdi.

"İHTİYACIMIZ YOK"

Fenerbahçe yönetimi, Feyenoord maçından itibaren yeni bir uygulamaya geçti. Fenerbahçe Spor Okulları, Fenerbahçe Koleji öğrencileri, altyapıdan sporcular ile aileleri Feyenoord maçına davet edildi. Bundan sonra bu uygulama İstanbul'daki her maçta geçerli olacak ve bilet ücretlerini yöneticiler karşılayacak. Başkan da bu konuya değindi. "Bu futbolu oynayalım, Osmanlıspor maçını da kazanalım bir sonraki hafta bu seyirci sayısının üzerine 5 bin daha koyar. Giderek de artar. Bu takımı protesto edenlere ihtiyacımız yok. Bundan sonra tüm öğrencilerimiz için tribünde yer ayıracağız" diye konuştu.

"MANU'U YENERİZ"

Mahmut Uslu da taraftarın önemine vurgu yaptı. "Biz bu Feyenoord'u Hollanda'da da yeneriz. Zorya bunlardan iyi takım. Manchester'ı da burada yeneriz. Yeter ki tribünler dolsun, destek versin. Seyirci çok önemli" dedi.

VİTOR PEREİRA'NIN KULAKLARI ÇINLADI

Eleştiri konusu olabilecek belki de tek nokta takımın 60. dakikadan sonra düşmeye başlayan temposuydu. "Takım öyle mücadele etti ki çok yoruldu. Bu durum da özellikle 60. dakikadan itibaren kendini gösterdi. Yakın zaman içinde hoca bunu da çözecektir" ortak görüşü çıkarken, Pereira'nın da kulakları çınladı.

"RVP İSTENEN SEVİYEDE DEĞİL"

Yöneticiler "Şampiyonlar Ligi gibi bir gruptayız. Ama bu gruptan çıkacağız" derlerken, Lens'in, Hasan Ali'nin, Emenike'nin performanslarından övgüyle bahsettiler, defansta da Kjaer-Skrtel ikilisinin artık uyum sağladığını ifade ettiler. Çoğunluk " Van Persie hala istenen seviyede değil" görüşünde birleşirken Sow'un da henüz formunu yakalayamadığını söylediler. "Bir de Sow'un yerine Volkan Şenoynayabilseydi Feyenoord perişandı" ifadesini kullandılar.