Cumartesi günü Yörük Ali Efe Tesisleri’ndeki kulüp binasında saat 11.00’de yapılacak olan kongre çoğunluk sağlanamaması durumunda bir hafta sonraya ertelenecek.

Aydınspor 1923 seçime gidiyor. Cumartesi günü Tarsus maçı öncesinde yeni başkanını seçecek olan siyah beyazlılar sürpriz başkan adayların çıkması beklenmiyor.

Mevcut başkan Fatih Atay’ın çıkaracağı tek listeyle yapılması beklenen kongrenin çoğunluk sağlanmaması durumunda bir hafta sonraya kalması bekleniyor. Mevcut başkan Atay’ın uzun zamandır Aydın’ın önemli isimleriyle görüşmeler yaptığı öğrenilirken yeni yönetimde birçok yeni ismin olması bekleniyor.

“GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KURACAĞIZ”

Yeni bir yönetim kuracaklarının ifade eden Kulüp Başkanı Fatih Atay, “Yönetimdeki bazı arkadaşlarımız ayrılacak ve onların yerine de yeni arkadaşlarımız gelecek. Mevcut yönetimimizde istifa eden kişiler olmuştu. Onların yerine yedekten gelen arkadaşlarımız vardı. O arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık 9 ay görev yaptık. O isimler içinde yönetimde yer almak istemeyenler var. Bazı arkadaşlarımız ise yönetimde yer almak istiyor. Daha güçlü bir yönetim olacak. Hem bu sezonu hem de gelecek sezonu planlayan iyi bir yönetim kuracağız. Tüm üyelerimizi kongreye bekliyoruz” dedi.