İsveç'in İsviçre maçından önce eşi Sofie Granqvist'nin her an doğum yapabileceği bilgisi ajanslara düşmüştü. İsviçre maçını pas geçen Sofie, İngiltere maçı öncesi doğum yaptı.

Konuyla ilgili Andre Granqvist, The Guardian'a; "Evde güçlü bir eş bırakarak turnuvaya geldim. Takımı bırakıp eve dönmemi değil, kaptanlık yapmaya devam etmemi istiyor. Onun sözünü dinliyor ve burada başarılı olmaya odaklanıyorum. Doğum gerçekleşirse elbette konuşup değerlendirme yapacağız ama çeyrek finalde kesinlikle oynayacağım." demişti.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Dün sabaha karşı gerçekleşen doğum sonrası hem Andreas, hem de eşi Sofie, sosyal medya hesaplarından müjdeli haberi paylaştılar. Sosyal medyada bazı kullanıcılar Granqvist'in kızını görmesi gerektiğini dile getirirken, bazıları da kaptanlığını yaptığı ülkesini yalnız bırakmaması gerektiğini savundu.

Sofie Granqvist; "Sonunda kızımız geldi ve hayatımızı bir bütün haline getirdi, Mika bebek." paylaşımını yaparken, Andreas Granqvist ise "Çok mutluyum ve eşimle gurur duyuyorum. İkisi de sağlıklı ve iyi. Dünya Kupası bebeği." paylaşımını yaptı.

İsveç ile İngiltere, 7 Temmuz Cumartesi günü saat 17:00'de yarı finale kalma mücadelesi yapacak.