Alex de Souza, toplantıya katılan bir izleyicinin, “Fenerbahçe'de sportif direktör olacağınız iddiaları hakkında ne söylersiniz?” sorusuna, “Böyle bir durum söz konusu değil. Maalesef bu haberler gerçeği yansıtmıyor. Buraya dostlarımı görmeye geldim” yanıtını verdi.

Efsane futbolcu, aynı zamanda derbiyi izlemek için geldiğinin de altını çizdi.

Fenerbahçe'de kendisine jübile yapılmamasıyla ilgili de konuşan Alex, "Jübile yönünde beklentim olmadı. Ondan daha önemli şeyler de vardı. Olsaydı da iyi olurdu ama hiçbir zaman bu yönde bir beklentiye girmedim. Galatasaray derbisini izlemeye geldim mesela... Bunlar da jübile kadar zevk veren şeyler aslında...” ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe adına oyuncu izlemiyorum"

Alex, “Fabio ve ben Brezilya'da 3 senedir beraber çalışıyoruz. Sürekli futbolcular hakkında konuşuyoruz. Şu oyuncu Fenerbahçe'ye gidebilir mi diye yorumlar yapıyoruz. Fenerbahçe hep cümlelerimizde ve fikirlerimizde var. Eski başkanımız Aziz Yıldırım bizden Brezilyalı futbolcular için isteseydi yardımcı olurduk. Şimdiki başkanımız Ali Koç da yardım isterse seve seve yardım ederiz. Ancak şu an Fenerbahçe adına oyuncu izlemiyorum. Kulüpte bu görevi yapan isimler var çünkü...” dedi.

“Statta bir duran top olduğunda keşke topun arkasında Alex olsaydı diyoruz. Bize lütfen kendi kanından birilerini gönder.” diyen

taraftara esprili bir cevap veren Alex gülerek, “Çocuğum daha 8 yaşında” yanıtını verdi. Salonda herkes uzun süre Alex'i alkışladı.