Süper Lig'de kötü bir yıl geçiren ve son oynanan Kasımpaşa maçını kaybederek ateş hattının tam ortasına düşen Akhisarspor kalan maçlarında mucize ararken, takımda bazı futbolcuların gelecek sezonun planlarını şimdiden yaptığı öğrenildi.

FATİH'İN ADI GALATASARAY'LA DA ANILMIŞTI

TM Dijital Haber Merkezi'nde yer alan habere göre Galatasaray maçından önce sakatlığını ileri sürdükten sonra kadro dışı kalan ve Beşiktaş'la anlaştığı iddia edilen Fatih Öztürk'ten sonra Sissoko, Elvis Manu, Regattin gibi futbolcuların menajerlerine talimat verdiği öğrenilirken, 21 puanla son sırada yer alan Akhisaspor'da yönetimin özeleştiri yapmasının yanı sıra camiada alttan alta Galatasaray'a da tepkilerin var olduğu belirtildi.

GALATASARAY GOMİS GİDİNCE SON DAKİKADA SELEZNOV'U ALMAK İSTEMİŞTİ

Sezon başında Muğdat'ı ve Ömer Bayram'ı Akhisarspor'dan koparan Galatasaray, bilindiği üzere Seleznov'la da ciddi bir şekilde ilgilenmişti. Ege temsilcisinin kadro genleriyle oynayan sarı kırmızılı ekip yeşil siyahlı kulüpten transfer ettiği oyuncuları oynatmazken, Seleznov'un da takımdan ayrılması Akhisarspor'u derinden etkiledi. Transfer olan futbolcuların yerini dolduramayan yönetim kendi özleştirişini yaparken, bazı yöneticilerin ‘Galatasaray bizden kopardığı oyuncuları ne kendisi oynattı ne de bize yar etti. Muğdat ve Ömer'i aldılar, Seleznov'un aklını karıştırdılar, Fatih Öztürk iddiaları da üstüne eklenince tablo bu duruma geldi. Artık önümüzdeki sezon ne yapacağız bunların planını yapmamız lazım' dedikleri ifade edildi.