Süper Lig’in 2’nci haftasının açılış karşılaşmasında Beşiktaş, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+2’nci dakikada Güven Yalçın, 54’üncü dakikada Caner Erkin ve 59’uncu dakikada Adem Ljajic kaydetti.

İç sahadaki ilk maçına çıkan teknik patron Abdullah Avcı, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Taraftarı överek sözlerine başlayan Avcı, "Dolmabahçe, Vodafone, eski Mithatpaşa... İlk defa burada ev sahibi olarak çıkıyorum, inanılmaz bir duygu. 12 kişi oynadık. Rakibin üzerine gitmemizde inanılmaz yardımcı oldular taraftarlar. Haftaya da yine desteklerini bekliyoruz. Adım adım iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çok mu iyiyiz? Seyirci muhteşemdi, bizi itti, parça parça iyi şeyler yaptık. Oyun kafa kafayayken de önde ve gerideyken de hepsini iyi yapmalıyız.'' dedi.

'Bugün çok mu memnunum?'

Saha zemininin daha iyi olması gerektiğini ifade eden başarılı hoca, "Zeminimiz çok sağlıklı değildi. Bizim gibi takımda bu oyunlar için zeminin iyi olması lazım. Milli Takım arası sonrası düzelecek diye düşünüyorum. Bugün çok mu memnunum? İlk 20-25 dakikası iyi başladık, topa iyi sahip olduk." ifadelerini kullandı.

'Haftaya oynar diye düşünüyorum'

Dorukhan'ın sakatlığı hakkında bilgi veren Avcı, "Dorukhan çok iyi gidiyordu, dün akşam, son duran topta, belki antrenmanın son dakikasına sakatlandı, sadece kaleci vardı onunla çarpıştı. Haftaya oynar diye düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı.

'Daha iyi olacağız'

'Adım adım daha iyi olacağız' diyen Avcı, ''Bugün oynadığımız oyundan çok mu mutluyum? Zaman zaman istediklerimizi yapabildik. Bugün topla en çok buluşan oyuncularımız beklerimizdi. Adım adım daha iyi olacağız.'' dedi.