29 Temmuz FB son dakika transfer gelişmeleri neler? Fenerbahçe transfer haberleri, Fenerbahçe'de transfer dedikoduları hız kesmiyor. Sezonu ikinci tamamlayan ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak isteyen sarı lacivertli ekipte transfer harekatı devam ediyor. Peki, 29 Temmuz Fenerbahçe transfer gündeminde hangi isimler var? Fenerbahçe‘de Altınordu ile önceki gün yapılan hazırlık maçında sahaya ilk 11‘de çıkan Ozan Tufan‘ın performansı tatmin etmedi. Geçen sezon kadro dışı kaldıktan sonra teknik direktör Phillip Cocu‘nun bir şans daha verdiği 23 yaşındaki oyuncunun, sahada kaldığı 81 dakikada futbolunun beğenilmediği öğrenildi. Ozan Tufan‘ın bu haliyle kadroda kalmasının zor olduğu ve menajeriyle temasa geçilerek oyuncuya kulüp bulması yönünde talimat verileceği ifade ediliyor. Bu arada İngilizler, sözleşmesi bu sezon sona erecek Belçikalı stoperin Sarı-Lacivertliler ile anlaşmak üzere olduğunu öne sürdü. Manchester City'nin hocası Pep Guardiola, Vincent Kompany'yi planlarına dahil etmeye soğuk bakıyor. Ayrıca Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, UEFA Şampiyonlar Ligi için 2 Ağustos'a kadar bildirilecek kadroda Barcelona'nın yıldız ismi Rafinha‘nın da olması için Katalan kulübünden yanıt bekliyor. Sarı-lacivertli taraftarların merakla takip ettiği transfer iddialarında ilk sırayı Barcelona‘nın yıldızı Rafinha alıyor. Teknik direktör Phillip Cocu‘nun raporuna göre transfer hamleleri gerçekleştiren sportif direktör Damien Comolli, İspanya‘ya giderek Rafinha için Barcelona ile pazarlıkları sürdürüyor. 

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ (29 TEMMUZ)

FENERBAHÇE, Vincent Kompany'nin peşinde.

İngilizler, sözleşmesi bu sezon sona erecek Belçikalı stoperin Sarı-Lacivertliler ile anlaşmak üzere olduğunu öne sürdü. Manchester City'nin hocası Pep Guardiola, Vincent Kompany'yi planlarına dahil etmeye soğuk bakıyor. 

Philip Cocu, Ozan Tufan‘ın performansını yeterli bulmadı

Fenerbahçe‘de Altınordu ile önceki gün yapılan hazırlık maçında sahaya ilk 11‘de çıkan Ozan Tufan‘ın performansı tatmin etmedi. Geçen sezon kadro dışı kaldıktan sonra teknik direktör Phillip Cocu‘nun bir şans daha verdiği 23 yaşındaki oyuncunun, sahada kaldığı 81 dakikada futbolunun beğenilmediği öğrenildi. Ozan Tufan‘ın bu haliyle kadroda kalmasının zor olduğu ve menajeriyle temasa geçilerek oyuncuya kulüp bulması yönünde talimat verileceği ifade ediliyor.

Mikkel Beck: Kjaer Fenerbahçe‘de oynarken de Milan oyuncuyla ilgileniyordu

La Liga‘da Sevilla‘da oynayan Fenerbahçe‘nin eski stoperi Simon Kjaer için menajeri Mikkel Beck‘ten transfer açıklaması geldi.

FENERBAHÇE ZAMANINDAN İLGİSİ VAR...

İtalyan basını, Milan‘ın Leonardo Bonucci‘yi Juventus‘a satıp yerine Simon Kjaer‘i transfer etmek istediğini iddia ederken menajer Beck, Kjaer‘in Fenerbahçe‘de oynarken de Milan‘ın radarına girdiğini belirtti.

‘‘MILAN GEÇEN SEZON BAŞI DA İLGİLENİYORDU‘‘

Danimarkalı stoper Simon Kjaer‘in menajeri Mikkel Beck, transfer hakkında ‘‘Transfer dedikodularını ben de duyuyorum ancak Milan‘dan henüz bir teklif gelmedi. Ancak Milan‘ın geçen sezon başında Kjaer ile ilgilendiğini söyleyebilirim. Milan yerine Sevilla‘yı tercih etmişti. Söylentilere şaşırmıyorum. Bir futbolcu, Dünya Kupası‘nda üst seviye performans gösterince büyük takımların dikkatini çeker.‘‘ dedi.

‘‘İSPANYA‘YI SEVİYOR‘‘

Kjaer‘in İspanya‘da mutlu olduğunu belirten Beck, ‘‘Simon, Sevilla ve La Liga‘da oynamaktan mutlu. Buradaki atmosferi seviyor.‘‘ diye konuştu.

ANDRE AYEW KİMDİR?

Gana asıllı Andre Ayew 1989 Fransa‘da doğdu. Futbola 1860 Münih takımının altyapısında başladı. 1998‘e kadar burada top oynayan Ayew, 1999‘da Gana‘da babasının sahip olduğu Nania kulübünde top koşturmaya devam etti. 6 yıl burada top oynayan 28 yaşındaki futbolcu 2005 yılında Fransa‘ya geri döndü ve Marsilya alyapısına gitti.

Burada 2007 yılında profesyonel olan Ayew beklediğini bulamadı ve 2008‘de Lorient‘e, 2009‘da ise Arles‘e kiralandı.2010 yılında tekrar Marsilya‘ya dönen başarılı futbolcu takımın vazgeçilmez isimlerinden oldu. Sergilediği futbolla büyük kulüplerin dikkatini çeken Ganalı futbolcu. Marsilya forması altında 209 maçta 60 gol ve 25 asist üretti. 2015 yılında Swanse City‘e bonservissiz transfer olan Andre Ayew bir yılın ardından 24.1 milyon bonservis bedeliyle West Ham United‘a transfer oldu ama beklenen performansı sergileyemedi. 2018‘İn Ocak ayında Swansea eski öğrencisi için 22,8 milyon geri ödeyerek takıma dahil etti.

Fenerbahçe, Ali Koç‘un bahsettiği üç transferi duyurdu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, FB TV yayınında U-21 takımından üç futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını açıklamıştı. Sarı-Lacivertli kulüp, bu sabah o üç transferi resmi olarak duyurdu.

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;

‘Kulübümüz, futbol altyapı takımımızda formalarını başarıyla terleten 3 futbolcumuzla 3'er yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşma sağlamıştır. Sportif Direktörümüz Damien Comolli'nin kararı doğrultusunda düzenlenen imza organizasyonunda, 2009 yılından bu yana Fenerbahçe futbol altyapısında stoper mevkiinde oynayan 1998 doğumlu Burak Albayrak, 2010 yılında Fenerbahçe futbol altyapısında başlayan, orta sahada görev yapan 1999 doğumlu Mahsun Çapkan ve 2012 yılından bu yana Fenerbahçe futbol altyapısında görev alan 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Muhammet Albayrak ile 3'er yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.

Genç futbolcularımızla imzalanan yeni sözleşmelerin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcularımıza Çubuklu ile nice başarı ve şampiyonluklar diliyoruz.

FENERBAHÇE'NİN GÖZÜ BARCELONALI YILDIZDA

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, UEFA Şampiyonlar Ligi için 2 Ağustos'a kadar bildirilecek kadroda Barcelona'nın yıldız ismi Rafinha‘nın da olması için Katalan kulübünden yanıt bekliyor. Sarı-lacivertli taraftarların merakla takip ettiği transfer iddialarında ilk sırayı Barcelona‘nın yıldızı Rafinha alıyor. Teknik direktör Phillip Cocu‘nun raporuna göre transfer hamleleri gerçekleştiren sportif direktör Damien Comolli, İspanya‘ya giderek Rafinha için Barcelona ile pazarlıkları sürdürüyor. Geçen sezon Barcelona‘da bir maç oynayıp ikinci devreyi İnter‘de geçiren orta saha oyuncusu Katalan kulübünün kadrosunda düşünülmüyor. Bu gelişme üzerine Comolli, 25 yaşındaki yıldızın bir yıllık kiralanması önerisiyle masaya oturdu. İspanyol ekibinden aldığı 2 milyon Euro önerilecek oyuncu için Katalan kulübünden en kısa sürede karar vermeleri istendi. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı öncesi 2 Ağustos‘a kadar UEFA‘ya oyuncu listesinin verilmesi gerekiyor.

JANSSEN TRANSFERİNDE ÖNEMLİ GELİŞME

Fenerbahçe, Pochettino‘nun planlarında yer almayan Vincent Janssen için Tottenham‘a kiralama teklifini sundu. teklifi yaptı. Hollandalı futbolcunun transferinin hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor. Fenerbahçe‘nin geçtiğimiz sezon Tottenham‘dan kiraladığı fakat sakatlıklar sebebiyle düzenli forma şansı bulamayan Janssen, sezon sonu Tottenham‘a geri dönmüştü. Fenerbahçe‘ye geri dönmek isteyen Hollandalı futbolcu gelen tüm teklifleri redderderken, Fenerbahçe yönetimi Janssen‘i tekrar takıma kazandırmak için harekete geçti.

Tottenham menajeri Pochettino‘nun yeni sezon kadro planlamasında yer almayan Janssen için Fenerbahçe, yeniden kiralama formülüne gitti. Fenerbahçe yönetiminin kiralama düşüncesine karşı Tottenham, Fenerbahçe‘nin Janssen için kiralama teklifine sıcak bakmıyor. İngilizler, oyuncuyu bonservisiyle satmayı planlıyor.

Transferin hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'NİN GENCİNE ADA'DAN KANCA

Beşiktaş‘tan Fabri‘yi alan Fulham‘ın, Fenerbahçe‘den de Oğuz Kağan Güçtekin için transfer teklifi yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

İngiliz basınında çıkan haberde; Fenerbahçe‘nin 19 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu için Fulham‘ın 3.35 milyon Euro‘luk bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. Fulham‘ın bir süredir Oğuz Kağan‘ı takip ettiği ve transfer kararı aldığı kaydedildi.

Henüz Fenerbahçe‘ye ulaşan bir teklif olmadığı ancak 3.35 milyon Euro‘luk teklifin kabul edileceğine inandıkları yazıldı.

Avrupa U19 Şampiyonası‘nda Türk Milli Takımı‘nın kaptanlığını yapan Oğuz Kağan için Finlandiya‘daki turnuvaya gözlemciler gönderildiği ve maç maç detaylı raporların hazırlandığı bilgisi verildi.