29 Temmuz Galatasaray transfer haberleri, GS son dakika transfer gelişmeleri arasında Galatasaray'ın Emre Akbaba ısrarı sürüyor. Sarı kırmızılı ekipte transferde hareketli saatler yaşanıyor. Son sezonu şampiyon tamamladıktan sonra yeni sezonda başarılı olacak bir kadro kurmak isteyen ve kadrodaki eksikleri gidermek isteyen Galatasaray'da yönetim ve teknik ekip kolları sıvadı. Belçikalı stoper, Manchester City ile yaptığı görüşmede, Galatasaray'da oynamak istediğini net olarak vurguladı. Genç yıldızın orta koyduğu tavır İngiliz kulübüne çare bırakmazken, üçüncü kez Cim-Bom'a kiralanması için onay alındı. Galatasaray, transferde önemli bir adım daha atmak üzere. Sarı-kırmızılılar, Jason Denayer'de mutlu sona çok yakın... Yuto Nagatomo'nun bonservisini İtalyan kulübü Inter'den alan Galatasaray, bir diğer kiralık futbolcusu Jason Denayer'i de bitirme noktasına geldi. Daha önce genç futbolcuyu kiralamayacağını ve 8 milyon euroya satacağını ileten Manchester City Yönetimi, kararından döndü. Belçikalı stoperin, İngiliz kulübü yetkililerine, Galatasaray'dan başka takımda oynamam. Bu hatayı bir kere yaptım. Galatasaray'da bana değer veriliyor. Kendimi de geliştirdim. Üstelik Şampiyonlar Ligi'nde direkt olarak yer alacak. Bu sizin için de cazip olmalı resti sonrası geri adım atıldı. Böylelikle 23 yaşındaki futbolcunun 3. kez kiralanmasına onay verildiği bildirildi. Bafetimbi Gomis'e alternatif bir golcü arayan Galatasaray'ın Polonya Ligi takımlarından Lech Poznan forması giyen Danimarkalı oyuncu Christian Gytkjaer ile ilgilendiği ve Galatasaray'ın Danimarkalı oyuncu için 2,5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ (29 TEMMUZ)

Jason Denayer yola çıktı!

Belçikalı stoper, Manchester City ile yaptığı görüşmede, Galatasaray'da oynamak istediğini net olarak vurguladı. Genç yıldızın orta koyduğu tavır İngiliz kulübüne çare bırakmazken, üçüncü kez Cim-Bom'a kiralanması için onay alındı. Galatasaray, transferde önemli bir adım daha atmak üzere. Sarı-kırmızılılar, Jason Denayer'de mutlu sona çok yakın... Yuto Nagatomo'nun bonservisini İtalyan kulübü Inter'den alan Galatasaray, bir diğer kiralık futbolcusu Jason Denayer'i de bitirme noktasına geldi.

Daha önce genç futbolcuyu kiralamayacağını ve 8 milyon euroya satacağını ileten Manchester City Yönetimi, kararından döndü. Belçikalı stoperin, İngiliz kulübü yetkililerine, Galatasaray'dan başka takımda oynamam. Bu hatayı bir kere yaptım. Galatasaray'da bana değer veriliyor. Kendimi de geliştirdim. Üstelik Şampiyonlar Ligi'nde direkt olarak yer alacak. Bu sizin için de cazip olmalı resti sonrası geri adım atıldı. Böylelikle 23 yaşındaki futbolcunun 3. kez kiralanmasına onay verildiği bildirildi.

Bu gelişme üzerine sarı-kırmızılı yetkililer, İngiltere'ye çıkarma yapma kararı aldı. Galatasaray, Jason Denayer için İngiliz kulübüne kiralama bedeli olarak daha önce verdiği 500 bin euroyu teklif edecek.

Galatasaray‘da Bruma bombası

Elbette Galatasaray büyük bir kulüp ve beni istemesi gurur verici. Her zaman kalbimdeler. Ama bu konuda bir şey diyemem. Bu benimle ilgili bir mesele değil. Şu anda Leipzig'in sözleşmeli oyuncusuyum. Çok yolculuk yaptım ve artık kalıcı olmak istiyorum.

ALMANYA Bundesliga temsilcisi Red Bull Leipzig'de forma giyen Bruma ile ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı. Alman basınına konuşan Portekizli futbolcu, geleceği ile ilgili önemli ifadeler kullandı. Gazetecilerin eski kulübü Galatasaray'a dönme ihtimalini sorması üzerine Bruma, Bu benimle ilgili bir mesele değil. Elbette Galatasaray büyük bir kulüp ve beni istemesi gurur verici. Her zaman kalbimde olan bir kulüp. Bu konuda bir şey diyemem yorumunda bulundu.

DAHA ÇOK TEHLİKE YARATMALIYIM

Portekizli kanat oyuncusu, Geçtiğimiz yıllarda çok yolculuk yaptım ve bu sefer burada kalıcı olmak isterim. Yine de kesin konuşamam açıklamasını yaptı. Bruma, Rakip kaleye daha fazla şut atması ve daha tehlike yaratıcı hamleler yapması gerektiğini ifade etti. Takım olarak da hedeflerinin Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ne tekrar katılmak olduğunu söyledi. Yeni teknik direktörleri Rangnick hakkında yorumda bulunan Bruma, onun takımı daha ileri taşıyacağını düşündüğünü de dile getirdi.

ÜST ÜSTE KANAT OYUNCULARI

Leipzig'le 2022'ye kadar mukavelesi bulunan 23 yaşındaki futbolcu, Almanya'ya gittiğinden beri düzenli olarak oynama fırsatını pek bulamıyor. G.Saray, Onyekuru'dan sonra onu da kiralarsa Sarı-Kırmızılı takım tam bir Kanat oyuncusu cenneti olacak. Rodrigues, Onyekuru, Sinan ve Feghouli'nin ardından Bruma da onlara eklenecek. Teknik Direktör Fatih Terim'in transferde bu anlayışı benimsemesinin sebebi son yıllarda kanatların, forvetleri geçmesi. Hücum anlamında daha büyük tehdit olması.

Cimbom bu stoperi alırsa çok zor gol yer!

SERDAR Aziz'in sakatlığı nedeniyle hazırlık maçlarında Maicon, Ahmet Çalık ve Donk'u stoperde oynatan ama memnun kalmayan teknik direktör Fatih Terim'in yönetimden Denayer dışında acilen kaliteli bir stoper alınmasını istediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar'ın listesinin başında İtalya'nın İnter takımında oynayan Miranda var. 33 yaşındaki Miranda için Cim-Bom kiralama teklifinde bulunmuş ancak Olmaz, satılık cevabını almıştı. 

ALBAYRAK, BREZİLYALI İÇİN DEVREDE

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın, Fatih Terim'in bu isteği üzerine hafta sonunda İtalya'ya çıkarma yapıp İnter yöneticilerine bir kez daha satın alma opsiyonu ile kiralama teklifinde bulunacağı, olumlu cevap alırsa Brezilyalı savunma oyuncusuyla masaya oturacağı öğrenildi. 1.86 metre boyundaki Miranda olmadığı takdirde Galatasaray listedeki diğer adaylar Monacolu Kamil Glik ve Chelseali Kurt Zouma için girişimde bulunacak.

GYTKJAER İDDİASI

Bafetimbi Gomis'e alternatif bir golcü arayan Galatasaray'ın Polonya Ligi takımlarından Lech Poznan forması giyen Danimarkalı oyuncu Christian Gytkjaer ile ilgilendiği ve Galatasaray'ın Danimarkalı oyuncu için 2,5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti.

Star‘dan Ahmet Turna‘nın haberine göre; Oyuncunun menajeri Michael Johansen, Gytkjaer'in transferi konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki golcü oyuncunun Galatasaray'a transferi için birçok telefon görüşmesi yaptığını söyleyen Johansen, Christian, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor. Çünkü çok büyük bir kulüp ve kendini ispatlayacağını düşünüyor. Önümüzdeki günler neyi gösterir bilemem' dedi.

Christian Gytkjaer'in menajeri Johansen'in açıklamaları şu şekilde;

Christian'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili birçok telefon görüşmesi yaptım. Fakat, Galatasaray yönetiminden henüz resmi bir teklif yapılmadı. Oyuncum Galatasaray'da forma giymeyi çok istiyor. Çünkü Galatasaray gerçekten çok büyük bir kulüp ve Christian kendini ispatlayacağını düşünüyor. Önümüzdeki günler neyi gösterir bilemem.

2017-2018 sezonunda Lech Poznan formasıyla 37 lig maçına çıkan Christian Gytkjaer 19 gol 1 asistle mücadele etti.

Danimarkalı golcü bu sezon UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme maçında Lech Poznan‘ın Ermenistan ekibi Gandzasar‘ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol kaydederek takımının bir üst tura yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştu.

WERNBLOOM İDDİASI

CSKA Moskova ile sözleşmesini uzatmayan ve bonservisi elinde olan İsveçli orta saha Pontus Wernbloom, Galatasaray‘ın radarına girdi. İsveç basınının iddiasına göre, 32 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmayı isteyen sarı-kırmızılıların transferdeki rakipleri Serie A‘dan Lazio ve Fiorentina... Wernbloom, geçtiğimiz sezon 37 maçta 8 gol ve 4 asist üretmişti.

EMRE AKBABA'DA ISRAR SÜRÜYOR

Galatasaray‘ın transfer gündemindeki isimler için teknik patron Fatih Terim bizzat devreye girerek ikna yöntemini deniyor. Önce Ndiaye ile görüşen tecrübeli hocanın, Emre Akbaba'yla da transfer konusunu konuştuğu öğrenildi. Alanyaspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, sarı- kırmızılılara yeşil ışık yakmış durumda. 

Galatasaray cephesi şimdi Alanyaspor Yönetimi ile pazarlık halinde. Transferin gerçekleşmesi için masada birkaç formülün olduğu da gelen haberler arasında. Kontratı gelecek sezon sonu bitecek Emre Akbaba, ocak ayında bir başka takımla bedavaya anlaşabilecek. 

Sarı Kırmızılılar, bu kozu da kullanarak maksimum 2 ile 3 milyon Avro aralığında işi bitirmek istiyor. Ayrıca Avrupa'da örneklerinin görüldüğü gibi, Emre'nin kiralanıp sezon sonunda mecburi bonservis bedeliyle tamamen alınması da gündemde. 

Tolga Ciğerci, Carole, Tarık Çamdal ve Ahmet Çalık gibi gözden çıkarılan oyuncuların takasta kullanılıp bonservis miktarının aşağıya çekilmesi de seçenekler arasında yer alıyor.