29 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri, BJK son dakika transfer gelişmeleri neler? Beşiktaş'ta transfer dedikoduları hız kesmiyor. Sezonu dördüncü tamamlayan ve önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak isteyen siyah beyazlı ekipte transfer harekatı devam ediyor. Peki, 29 Temmuz Beşiktaş transfer gündeminde hangi isimler var?  Aboubakar‘ın Beşiktaş ısrarı sürüyor. Kamerunlu golcü, kendisi için 50 milyon Avro bonservis bedeli isteyen Porto yönetimiyle bir görüşme yaptı ve Beşiktaş‘a gitmek istediğini söyledi. Beşiktaş‘ın eski yıldızları, siyah-beyazlı formayla geçirdiği günleri bir türlü unutamıyor. Kartal‘ın eski golcülerinden Vincent Aboubakar da tekrar Beşiktaş‘a dönmek için her türlü fedakarlığı yapıyor. Kartal‘ın transfer listesinin ilk sırasında yer alan 26 yaşındaki futbolcu, kendisi için 50 milyon Avro bonservis bedeli belirleyen Porto yönetiminden gitmek için izin istedi. Diğer yandan Beşiktaş‘ta Umut Nayır transferinin ardından ileri uçtaki oyuncu sayısı 6‘ya yükselse de Teknik Direktör Şenol Güneş‘in takıma sınıf atlatacak bir golcü istediği biliniyor. Bu doğrultuda Alvaro Negredo ve Vagner Love‘ın satılması beklenirken, Güneş‘in Aboubakar‘ın gelmesi durumunda Larin‘in de kiralanmasına izin vereceği belirtiliyor. Bu arada Beşiktaş‘ın Norveç Ligi takımlarından Stabaek forması giyen 18 yaşındaki Hugo Vetlesen‘i transfer etmeyi planladığı iddia edildi. Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş için sürpriz bir isim ortaya atıldı. BeIn Sports‘un iddiasına göre Beşiktaş, Norveçli 10 numara Hugo Vetlesen‘i kadrosuna katmayı düşünüyor. Siyah beyazlı ekibin, Norveç Ligi takımlarından Stabaek forması giyen 18 yaşındaki Hugo Vetlesen‘i 2.5 milyon Euro bonservis ücreti ile transfer etmek istediği belirtildi. 10 numara mevkiinde forma giyen Vetlesen, bu sezon 15 kez Norveç Ligi‘nde forma giyerken gol atamadı, bir asist kaydetti. 

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ (29 TEMMUZ)

Aboubakar‘da taraftarları heyecanlandıran gelişme

Aboubakar‘ın Beşiktaş ısrarı sürüyor. Kamerunlu golcü, kendisi için 50 milyon Avro bonservis bedeli isteyen Porto yönetimiyle bir görüşme yaptı ve Beşiktaş‘a gitmek istediğini söyledi. Beşiktaş‘ın eski yıldızları, siyah-beyazlı formayla geçirdiği günleri bir türlü unutamıyor. Kartal‘ın eski golcülerinden Vincent Aboubakar da tekrar Beşiktaş‘a dönmek için her türlü fedakarlığı yapıyor.

Kartal‘ın transfer listesinin ilk sırasında yer alan 26 yaşındaki futbolcu, kendisi için 50 milyon Avro bonservis bedeli belirleyen Porto yönetiminden gitmek için izin istedi. Diğer yandan Beşiktaş‘ta Umut Nayır transferinin ardından ileri uçtaki oyuncu sayısı 6‘ya yükselse de Teknik Direktör Şenol Güneş‘in takıma sınıf atlatacak bir golcü istediği biliniyor.

Bu doğrultuda Alvaro Negredo ve Vagner Love‘ın satılması beklenirken, Güneş‘in Aboubakar‘ın gelmesi durumunda Larin‘in de kiralanmasına izin vereceği belirtiliyor.

Vida ve Quaresma‘nın satılmasıyla kasaya ciddi bir gelir koymaya hazırlanan Kartal‘ın transfer sezonunun sonunda Aboubakar için yeniden devreye girmesi ve oyuncuyu zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralaması planlanıyor.

Beşiktaş, Nacer Chadli‘yi kadrosuna katmak üzere

Umut Nayir ve Enzo Roco transferlerini arka arkaya açıklayan siyah beyazlılar kanat ağırlıklı oynayan ve zaman zaman 10 numarada da görev yapabilen Nacer Chadli‘yi kadrosuna katmak üzere. Premier Lig takımlarından West Bromwich‘in oyuncusu olan Chadli ile her konuda anlaşan transfer komitesi, oyuncunun kulübüyle de son pürüzleri çözmeye çalışıyor. Şenol Güneş‘in özellikle istediği futbolculardan biri olan Chadli‘nin transferinin son anda bir aksilik çıkmazsa birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

Beşiktaş‘a sürpriz Norveçli 10 numara!

Beşiktaş‘ın Norveç Ligi takımlarından Stabaek forması giyen 18 yaşındaki Hugo Vetlesen‘i transfer etmeyi planladığı iddia edildi. Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş için sürpriz bir isim ortaya atıldı. BeIn Sports‘un iddiasına göre Beşiktaş, Norveçli 10 numara Hugo Vetlesen‘i kadrosuna katmayı düşünüyor. Siyah beyazlı ekibin, Norveç Ligi takımlarından Stabaek forması giyen 18 yaşındaki Hugo Vetlesen‘i 2.5 milyon Euro bonservis ücreti ile transfer etmek istediği belirtildi. 10 numara mevkiinde forma giyen Vetlesen, bu sezon 15 kez Norveç Ligi‘nde forma giyerken gol atamadı, bir asist kaydetti. 

LİVERPOOL İSTANBUL'A GELİYOR

Avrupa devlerinin transfer listesinde bulunan Beşiktaşlı Damagoj Vida konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Sabah‘ın haberine göre; kadrosunda Domagoj Vida'nın milli takımdan arkadaşı da olan Dejan Lovren'i bulunduran Liverpool, yarın kalabalık bir ekiple İstanbul'a çıkarma yapacak. Beşiktaş, Liverpool ile yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlanması halinde PSG ile masaya oturacak. Milan'ın İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile görüşmeler halinde olan PSG, eğeİtalyan oyuncunun bonservisini çok bulursa rotayı Vida'ya çevirecek. Beşiktaş, Vida için 30 milyon Euro istemekte ısrarcı.

BEŞİKTAŞ'TAN SADIK'A TEKLİF

Beşiktaş Yönetimi Yeni Malatyasporlu Sadık Çiftpınar için görüşmelerini aralıksız olarak sürdürüyor. Siyah- Beyazlı yönetimin Sadık için Yeni Malatya‘ya 1 milyon Euro‘luk bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Yeni Malatyasporlu yöneticilerin bu teklifi kabul etmediği ama görüşmelerin sürdüğü öne sürüldü.

OSPİNA İDDİASI

Fabri‘yi Fulham‘a satan Beşiktaş‘ta kaleci transferi için David Ospina ismiyle öne çıkıyor. Kolombiya basını, Ospina‘nın Beşiktaş‘a transferini kabul ettiğini iddia etti.

Beşiktaş‘ın David Ospina girişiminin İngiliz basınında yer bulduğuna The Sun ve Mirror gibi gazetelerin haberi geçtiğine dikkat çeken Kolombiya‘nın AS gazetesi bu transferle ilgili olarak Ospina‘nın Arsenal‘de yedek kalmak istemediğini belirtti.

Peter Cech‘in üstüne bir de Leno‘yu transfer eden Arsenal‘de 3. kaleci konumuna düşen Ospina bu nedenle Asya kampına alınmamış ve bir nevi kadro dışı kalmıştı.

Türkiye‘nin, Premier Lig‘e göre Avrupa‘nın 2. seviyesinde olduğunu yazan gazete, ‘David Ospina Türkiye‘deki en önemli üçüncü takım olan Beşiktaş‘a transfer edilmesini neredeyse kabul ediyor‘ derken Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş‘ın Avrupa Kupaları‘nda boy gösterdiğine değindi.  

Kolombiya basını yazdı: Ospina Beşiktaş‘ta

Beşiktaş, kale sorununu David Ospina ile çözmeye hazırlanıyor… Kolombiya basını, Siyah-Beyazlılar'ın Arsenal'de kadro dışı kalan tecrübeli kaleciyle anlaşmak üzere olduğunu şu sözlerle duyurdu: David Ospina Türkiye‘deki en önemli üç takımdan biri olan Beşiktaş‘a gidiyor.

ARSENAL'DE KADRO DIŞI KALDI

BEŞİKTAŞ, aradığı kaleciyi İngiltere'de buldu… Fabricio Ramirez'i 6 milyon euro bonservis bedeliyle Fulham'a satan Siyah-Beyazlılar, İspanyol eldivenin boşluğunu Arsenal'den David Ospina ile dolduracak… Peter Cech‘in üstüne bir de Leno‘yu transfer eden Arsenal‘de 3. kaleci konumuna düşen Ospina, Asya kampı kadrosuna dahil edilmemişti. İngiliz ekibinde kadro dışı kalan Kolombiyalıyla görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, büyük mesafe kat etti.

TEKLİFİ KABUL ETMEK ÜZERE

Ospina-Beşiktaş arasındaki görüşmeler, Kolombiya basınına da yansıdı… Ülkenin önde gelen gazetelerinden olan AS, tecrübeli kalecinin Arsenal'de yedek kalmak istemediğini ve bu nedenle Beşiktaş'ın teklifini kabul etmek üzere olduğunu yazdı. Gazete haberin içeriğinde ise David Ospina Türkiye‘deki en önemli üç takımdan biri olan Beşiktaş‘a transfer edilmesini neredeyse kabul ediyor bilgisine yer verdi. Gazete, Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları'nda oynadığına da değinildi.