Avukat arkadaşı D.D.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan, ‘eğitimliler’ denilerek tahliye edilen K.H., kadının üzerinde sperm örneği bulunması üzerine ifade değiştirerek “Barda kucağıma oturdu, spermler oradan bulaşmıştır” dedi.
 
İnşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren ünlü bir holdingin veliahtı K.H.(32), Ankara’da bir barda eğlendiği avukat arkadaşı D.D.’ye (30), otomobili ile götürdüğü boş bir arazide döverek tecavüz ettiği iddiasıyla, 24 Şubat’ta nöbetçi 6. Sulh Ceza Mahkemesi’nce, “nitelikli cinsel saldırı” suçundan tutuklandı. İtiraz üzerine Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi, “Her iki taraf da yüksek okul mezunu, 30 yaşın üzerinde, bilinçli, iradeli insanlardır. İtiraz dilekçesinde yer verilen bazı kayıtlarda, mağdurenin şikayetten vazgeçme karşılığı para talep ettiği ileri sürülmüştür” gerekçesiyle, K.H.’nin 2 Mart’ta tahliyesine karar verdi.
 
‘Avukatımdan utandım’ Olaydan sonra mağdur D.D.’nin giydiği iç çamaşırları jandarma kriminale gönderildi. Gelen raporda D.D.’ye ait çamaşırlarda K.H.’ye ait sperm örnekleri bulundu. Savcılığa ulaşan rapor üzerine şüpheli avukatı ile birlikte ek ifade verdi. K.H. son ifadesinde şunları söyledi: “Barda üzerime çıktı eğlendik, oradan spermler bulaşmış olabilir, bar görevlileri bizi uyardı. Daha önceki savunmalarımı verirken yanımda bayan avukatlarım olduğu için mağdure ile aramızda geçen olayları utandım, anlatamadım.”

Mynet