Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Av.Ömer Özmen, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Özalp, Feyzi Karayılan,Cihat Akkuş ve Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Soyuçok katıldı.
Ziyarette konuşan İl Başkanı Ömer Özmen, 29 Mart yerel seçimlerinde Aydın"da seçimlerin galibi olan Özlem Çerçioğlu"nu tebrik etmek ve hayırlı olsun demek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, “Aydın Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Sayın Özlem Çerçioğlu hanımefendiyi tebrik ve şükranlarımızı sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kendileri seçim sürecinin ardından Aydın ilimizin ve sorunlarıyla ilgili dürüstlük, kardeşlik ve barış içinde demokratik ortamda istişare edilerek çözüleceğini dile getirmişlerdi. Bizlerde Aydın"ın ilindeki sorunların çözümü noktasında üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.
Saadet Partisi Aydın İl Teşkilatı üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, ziyarette Türkiye"deki ve dünyadaki gelişmelerle ilgili, güncel meselelerle ilgili ve gündemdeki konularla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Çeçioğlu, Aydın"daki sorunların çözümü noktasında siyasi partiler ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde olmak istediklerini kaydetti.