Saadet Partisi (SP) Nazilli İlçe Başkanlığında yapılan tanıtım toplantısında Aydın merkez ve ilçelerdeki belediye başkan adayları tanıtıldı. Toplantıya SP Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın İl Müfettişi Cihat Akkuş, Nazilli İlçe Başkanı Ecz Hüseyin Satılmış, SP Aydın Belediye Başkan adayı Ali Söğüt ve çok sayıda partili hazır bulundu.
Toplantıda konuşan SP Nazilli Belediye Başkan adayı Musa Muça, “Özlenen şehir Nazilli için projelerimizle geliyoruz. Bugün burada benim için çok anlamlı bir görevin ilanı için toplanmış bulunmaktayız. Nazilli gibi çok önemli bir şehrin belediye başkan adaylığı görevinin Saadet Partimiz yetkili organlarınca bana tevdi edilmiş olmasından dolayı büyük bir onur duyduğumu ifade etmek isterim. Değerli arkadaşlarım, belediyecilik bir hizmet yarışıdır. Halka hizmet bizim en temel düsturumuzdur. Geçmişteki efsane belediyecilik ruhunun temsilcisi olan Saadet partimizin Nazilli Belediye Başkanı adayı olarak çok önemli hizmet projeleri ile iddialı bir şekilde demokratik mücadelede yerimizi alacağımızı ilan ediyorum” dedi.
Göreve gelirse her kesimin belediye başkanı olarak hizmet vereceğini ifade eden Muça “Ben sadece zenginin, patronun, elitlerin, hiziplerin başkanlığına değil tüm Nazilliyi oluşturan her kesimin başkanlığına adayım. Nazilli, uzun çarşı esnafından her dönemin hortumcusu siyaset bezirgânlarından, kendilerini toplum mühendisi gören elit odaklardan oluşan bir şehir değil, yüz yirmi bin insanın yaşadığı, üç yüz bin insana hizmet üreten il ölçeğinde bir şehirdir.
Nazilli sorunlarını çok iyi bilen bir ekibimle, özverili çalışmalar yaparak Nazillimizi büyük bir köy niteliğinden modern bir kente dönüştürmek amacıyla başkanlığa adayım. Büyük projelerle büyük bir azim ve heyecanla geliyoruz. Kapı kapı dolaşacak Nazilli"mizin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi ifade edeceğiz” ifadelerini kullandı.