SP Aydın İl Binası"nda düzenlenen toplantıya SP il, merkez ilçe, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşklatı üyelerini yoğun bir ilgi gösterdi. Toplantıda SP Aydın Belediye Başkan adayı olarak eski Ali Söğüt açıklanırken,; 16 ilçe ve 37 belde belediye başkan adayı da toplantıda hazır bulundu.
Toplantıda konuşan SP Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, SP olarak 29 Mart yerel seçimlerinde tüm güçlerini ortaya koyacaklarını söyledi. Aydın halkının boş vaatlere artık kanmayacağını iddia eden Özmen, “Bunların Aydın"a vereceği hiçbir şey kalmamıştır. Her seferinde boş vaatler ile vatandaşı aldatıp oyları alıp götürüyor sonra unutuyorlar. Eğer bir 5 yılınızı daha kaybetmek istiyorsanız bugüne kadar yaptığınız gibi boş vaatlerin peşinden koşun, ama gerçekten hizmet istiyorsanız bu sefer ilk kez Aydın"da bir Milli Görüş partisine belediyeyi teslim edin. Teslim edin de görün hizmetin nasıl yapıldığını. Biz Refah Partisi döneminde belediyeleri kazandığımızda belediyelerin en görünen yerlerine "Rüşvet alan da veren de melundur" yazısını asmıştık. Hizmetin kaynağı iktidar değil hizmet aşkıdır. Bu aşkta bizim tüm adaylarımızda vardır. "Adil ol, yaptığın işi doğru yap, yapamayacağın bir işi vaat etme" anlayışı bizi her yerde başarılı kılmıştır ve kılmaya devam edecektir. Biz bu nedenle Aydınlı hemşerilerimizin bu seçimde özellikle Aydın"ın 5 yılını heba etmesine sebep olanlara kart göstererek uyaracağına inanıyoruz” dedi.
Konuşmasını tamamlayan İl Başkanı Ömer Özmen, tek tek belediye başkan adaylarını kürsüye çağırdı. Başta SP Aydın Belediye Başkanı Ali Söğüt olmak üzere; Bozdoğan Belediye Başkan adayı Kamil Kavaklıoğlu, Buharkent Belediye Başkan adayı Rafet Kahyaoğlu, Çine Belediye Başkan adayı Harun Bayram, Germencik Belediye Başkan adayı Fevzi Karayılan, İnciliova Belediye Başkan adayı M. Ali Akgün, Kuşadası Belediye Başkan adayı İsmail İlday, Kçkş Belediye Başkan adayı Nuri Efe, Koçarlı Belediye Başkan adayı Harun Özdemir, Söke Belediye Başkan adayı M. Emin Erbaş, Nazilli Belediye Başkan adayı Hüseyin Satılmış ve Karpuzlu Belediye Başkan adayı Fevzi Deveci partililerden yoğun ilgi gördü. Alkışlar arasında kürsüye çıkan, birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerde başarı sözü veren başkan adayları ve yöneticiler hatıra fotoğrafı çektirdi.