Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Olağanüstü Meclis Toplantısı"na Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğlu ve birlik encümen üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Birlik Başkanı Salih Bankoğlu “Kanun gereği birliğimize üye olan Sivil Toplum Kuruluşları görüşmeler yaptık. Bunun dışında oda ve meslek örgütleriyle de görüşmeler yaptık. Bu anlamda birliğimize üye olmayan oda ve meslek gruplarının da içinde olduğu Didim Turizm Koordinasyon Kurulu oluşturuldu. Bu kurulun önemi EMITT Fuarında ortaya çıktı. En üst düzeyde katılım yaptık.Güzel bir birliktelik sağlandı. 10-14 Martta Berlin"de yapılacak fuara da katılacağız.Yerimiz ayrıldı. Ülkemiz de bu fuarın konuk ülkesi.. 3 bin 500 metrekare yer ayrıldı. Bize de burada yer ayrılacak. Bu kapsamda Almanca-Türkçe broşürler hazırladık. Köşk ilçemizde çikolatalı incir hazırlayan bir tesisle görüşüp fuara bu incirleri götürmeyi planlıyoruz. Ayrıca 5 otelimiz desteği ve Didim Esnaf Odamızın da katkısıyla standımızı ziyaret edenler arasında yapılacak çekilişle 5 çift her şey dahil bir haftalık tatil kazanacaklar. Bu anlamda otellerimize ve katkı veren Esnaf Odamıza teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan oylama neticesinde Berlin Fuarına Birlik Başkanı Salih Bankoğlu ve Emcümen Üyesi M.Cahit Kaya"nın katılmasına karar verildi.23-25 Martta Ukrayna"da yapılacak olan Fuara"da katılacağını bildiren Bankoğlu bu fuar içinde kimlerin katılmasının gerektiğini oylamaya sunarken fuara Bankoğlu iel birlikte Encümen Üyesi Hasan Yavuzn"un katılmasına oy birliğiyle karar verildi.
Gündemin 4. Maddesinde ise Birlik Teşkilatı Norm kadro cetveli belirlendi. Maddeyle ilgili bilgiler veren Birlik Başkanı Bakoğlu “Bu birlik teşkilatımız Bir memur, Birlik Müdürü ve Mali İşler Müdürü, 2 işçi ve 1 şoförden oluşacak. Bununla ilgili şu an karar alıyoruz”dedi. Madde oy birliğiyle kabul edildi.
Toplantı sonrasında konuşan Başkan Mümin Kamacı ise, birliğin çalışmalarını çok önemsediklerini belirterek, “Bu birlik ilçemize iyi noktalara taşıyacak. Çalışmalar önemli, biz genç bir ilçeyiz ve bu birliğin önemi ileri ki yıllarda daha da ortaya çıkacak. Biz belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu. -iha