AYDINPOST ÖZEL-Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, partisinin il teşkilatının bayramlaşta törenindeki sözleriyle medyayı hedef aldı.
AKP'nin Gar Restaurant'ta düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma programında konuşan Milletvekili Mehmet Erdem sözleriyle basın kuruluşlarının tepkisini aldı.

NE DEDİ?
Daha güzel bir Türkiye için hep birlikte çalışmaları gerektiğini söyleyen Erdem, yerel seçimlerin Aydın'daki galibi olacak AK Parti Aydın İl Teşkilatı üzerine çok ciddi oyunlar oynandığını iddia etti.
Bazı basın-yayın organlarının da bu oyunlar içerisinde yer aldığını ileri süren Erdem, “AK Parti'nin içine fitne sokmak isteyen bir internet sitesinin arkasında başka partinin adamlarının, diğer bir internet sitesinin arkasında ise başka güçler var. İçimize fitne sokmak isteyenler diplomatik bir şekilde çalışıyorlar. Merkez ilçe seçimlerinde, iki liste başkanlık için mücadele etti. Biri kaybetti, biri kazandı. Bu seçim öncesinde ve sonrasında fitne odakları yine çalıştı. Arkadaşlarımızın bu fitne odaklarının altına gitmesini istemiyoruz. Onların iyi niyetleri, yanlışların yapılmasına neden oluyor. Fitne sokmak için kullanılan internet sitelerinden birinde belediye başkan aday adaylarımızın reklamı var. Bunların önüne geçilmesi gerekiyor” dedi.
Başbakan R. Tayyip Erdoğan'ın da medyaya karşı tavırlarını anımsatan bu tablo karşısında da bazı medya mensupları Mehmet Erdem'i eleştirmekten geri kalmadı.

ADAYLARI ETKİLEMEYE Mİ ÇALIŞTI?

Gazete adı vermeden konuşmasını gerçekleştiren AKP'li Vekilin Başbakan'a benzemeye çalışan bu hareketlerine bir de "Görüyoruz ki bir başkan adayımızın da o sitede reklamı var. Dikkat edelim arkadaşlar" uyarısı da etik bulunmadı.