Kara cahil kız tepkiler üzerine çark etti: “Ben Atatürk"e karşı değilim. Fanatik birileri bana zarar verebilir. Ben saygısızlık etmedim” sözleriyle kendisini savundu.

Fatih Altaylı"nın "Teke tek" programında yaptığı açıklamalarla bir anda gündeme oturan Nuray Canan Bezirgan'ın başlattığı tartışma bugün de sürüyor. Son olarak Cumhuriyet Başsavcılığı Bezirgan hakkında soruşturma başlattı.

“Humeyni"yi seviyorum, Atatürk"ü sevmiyorum” sözleriyle olay yaratan Bezirgan açıklamasının kamuoyunda büyük tepki görmesi karşısında “Ben Atatürk"e karşı değilim. Fanatik birileri bana zarar verebilir. Ben saygısızlık etmedim” sözleriyle kendisini savundu. 

Bir televizyon programına katılan Nuray B. hakkında, buradaki bazı sözlerinden ötürü, Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma açıldı.

Soruşturmanın, 5816 sayılı "Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun"un 2. maddesi uyarınca başlatıldığı ve Basın Savcılığınca yürütüleceği öğrenildi.

"BEN FADİME ŞAHİN DEĞİLİM"

Humeyniyi severim Atatürk'ü sevmem diyen türbanlı kadın savunmaya geçti.

Hilal TV Haber Müdürü Gazeteci Arzu Erdoğral"a demeç veren Nuray Bezirgan Atatürk düşmanı olmadığını ve sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. "

"ATATÜRK DÜŞMANI DEĞİLİM"

Benim daha önce Kanada"da olduğum yeni ortaya çıkmış gibi davranılması hayret verici… Atatürk düşmanı değilim. Altaylı ısrarla sordu “Fikirlerim uyuşmadığı için sevmiyorum” dedim. Düşmanlık demek çok yanlış…

Humeyni"yi seviyorum cümlesi de tamamen çarptırıldı. “Şah"ın zulümlerine karşı başkaldırı olduğu için, iyiyi hakim kılmak kötüyü ortadan kaldırmak için sadece liderlik vasfını seviyorum” dedim

"NASIL OLUR DA FADİME ŞAHİN"E BENZETİRLER"

"İngiliz mandası" olduğumu söylüyorlar. Kendi yorumları ile, nasıl yaparlar bunu. 3 çocuk annesi evli biriyim ailem var. Kardeşlerim var. Nasıl olur da beni Fadime Şahin"e benzetirler? Fadime Şahin olmayı asla kabul edemem. Müslüm Gündüz ve Fadime Şahin benzetmesini ne hakla bana yaparlar. Bunu yapanlar iftiralarından vazgeçmez ise dava açacağım. Uğur Dündar bile yorum yapmasına rağmen en azından aradı, fikrimi sordu ama hakkımda asılsız haber yapanlar bunu yapmadı…

vatan