Alınan bilgiye göre, Türkiye'nin ikinci UFO Müzesi'ni Denizli'de açarak kamuoyunun sık sık gündemine gelen Osman Nuri Sözkesen (53), dün akşam saatlerinde Gümüşler Mahallesi'nde bulunan holding binasında başına tabancayla ateş ederek intihar etti.

BÜYÜK İHMAL VAR

Olayın duyulmasının ardından polis ekipleri fabrika çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekci olay yerine geldi. Denizli Valisi Yavuz Erkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay yerinde herkesin üzüldüğü bir netice olduğunu belirterek, "Savcılık adli yönden araştırmalarını yapıyor. Ama büyük ihmal söz konusu. Sabahtan kendisi odaya girip yalnız kalmış ve kimseyle konuşmamış. Buradaki görevliler kendisini ikna etmeye çalışmışlar. Zamanında gerekli yerlere haber verilseydi, belki sonuç değişik olabilirdi. Maalesef kendisini kaybettik" dedi.

Sözkesen'in intihar etmeden önce bir not bıraktığı da öğrenildi. 'Ölümümden kimse sorumlu değildir' diye başlayan notta, iş adamının borçlarını ve alacaklarını listelediği belirtildi./yeni şafak