Soyunma odasında ilginç diyalog 

Aragones, 4-1"lik yenilgi sonrası takımı haşlayan başkana “İsterseniz hoca siz olun, ben gideyim, maaşımı yatırırsız” dedi. Ziyaretleri kesen Yıldırım, "Aziz-silin" de yapamıyor.

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım"ın, alınan kötü sonuçlara rağmen teknik direktör Luis Aragones"e hâlâ sabretmesinin altında, ikili arasında geçen ilginç diyalog yatıyor. Ligin 6. haftasında F.Bahçe"nin Kayseri"ye 4-1 yenildiği maçın ardından Başkan Yıldırım soluğu soyunma odasında aldı. Futbolculara “Hepinizin aldığı transfer ücretlerinden %10 kesinti yapacağım. Bu nasıl futbol. Rezil ettiniz bizi” şeklinde fırça atan Yıldırım"ın yanına gelen Aragones “Buranın tek sorumlusu benim. Ancak isterseniz siz teknik direktör olun, ben de İspanya"ya gideyim, maaşımı hesabıma yatırırsız. Bir daha lütfen soyunma odasına girmeyin. Kimse bir başkasının kendi işine karışılmasını istemez” diyerek Yıldırım"ı uyarmıştı.

SAMANDIRA"YA EL KOY BASKISI

YILDIRIM o tarihten sonra ne soyunma odasına indi, ne de Samandıra"ya gitti. Ancak son Bursa yenilgisi sonrası Yıldırım, rakip takım yöneticilerine “Size değil, Aragones"e yenildik” diyerek hocasını açık açık eleştirdi. Camianın önde gelen isimleri de Yıldırım"a “Samandıra"ya el koy. Bu işi tek Aragones"e bırakma” telkininde bulunmaya başladı.

MİLLİ maçlar sonrası oyuncuları uyarması beklenen Yıldırım, Aragones"e karşı ise daha ılımlı olacak. Bir başka değişle Kayseri mağlubiyeti sonrası sütten ağzı yanan başkan, yoğurdu üfleyerek yiyecek. Aragones"in FIFA ve UEFA"da etkin olması ve işine karışılması halinde tazminat hakkını kullanmasından çekinen Yıldırım, Eskişehir ve G.Saray maçlarını bekleyecek ve bu süreçte Dede"yle sadece fikir alışverişi yapacak.

Tüm düğümler çözülecek

NİSAN ayında dananın kuyruğu kopacak, F.Bahçe"de birçok düğüm çözülecek. Takımın ligdeki durumu, kupadaki serüveni ve başkan Aziz Yıldırım"ın aday olup olmayacağı gelecek ay netleşecek. İşte Nisan"da F.Bahçe"yi bekleyen kritik gelişmeler:

1 BAŞKANIN adaylığı: F.Bahçe"de yaklaşan mayıs ayındaki kongre öncesi başkan Yıldırım, yapılacak divan kurulu toplantısında aday olup olmayacağını açıklayacak. Bu konuda henüz kararını vermeyen Yıldırım"ın düşüncesini lig tablosu etkileyecek.

2 LİGDEKİ durum belli olacak: F.Bahçe yönetiminde ağırlıklı görüş, Aragones ile sezon sonunda yolların ayrılması yönünde. Ancak hâlâ takımın şampiyonluk şansının olduğunu düşünenler de var. Nisan"daki Eskişehir ve G.Saray maçları ya tamam ya devam niteliğinde. İki karşılaşmada 6 puan alınırsa yönetim önünü daha net görecek.

3KUPA etken olacak: Sarı-lacivertliler 22 Nisan"da Sivasspor ile Fortis Kupası"nda rövanşa çıkacak. 3-1"lik avantaja rağmen yönetim endişeli.

(Vatan)