Olay, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin ikinci katında bulunan Kalp ve Damar Cerrahisi Servisi'nde meydana geldi. Kendisinin servisteki soyunma odasında üstünü değiştirirken görüntülerinin bir personel tarafından kaydedildiği ve hastanedeki diğer çalışanlara gösterildiği yönünde aldığı duyum üzerine harekete geçen bir servis hemşiresi, aynı serviste birlikte çalıştıkları ve taşeron firmaya bağlı çalışan S.A. isimli temizlik görevlisinden şikayetçi oldu.
Hemşirenin şikayeti üzerine temizlik görevlisini gözaltına alan polis ekipleri, S.A'ya ait cep telefonunda yaptıkları incelemede, şikayetçi hemşireye ait soyunma odasında gizlice kaydedilmiş görüntüler ile birlikte bir takım porno videolar ele geçirdi. Sağlık personellerini üzerlerini değiştirirken gizlice görüntüleyen S.A.'nın aynı serviste çalışan hemşire ve bayan doktorların kullandığı soyunma odasına kameralı cep telefonunu bir ilaç kutusu içerisine yerleştirerek gizlediği iddia edildi.
S.A.'ya ait cep telefonunda soyunma görüntüleri ortaya çıkan hemşireyle birlikte aynı serviste görev yapan diğer sağlık görevlilerinin Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunması üzerine hakkında işlem başlatılan temizlik görevlisi, Aydın Adliyesine sevk edildi. Çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanan S.A., Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

SEVİMSİZ BİR OLAY YAŞADIK
Yaşanan olayı sevimsiz olarak değerlendiren ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, olayın duyulmasının ardından söz konusu şahsın işine hemen son verildiğini belirterek, "Olayı duyunca büyük bir şok yaşadık. Hepimiz bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Bölge hastanesi konumunda olan hastanemizde çok sayıda personel çalışıyor. Bir de bu şahıs bizim değil temizlik firmasının görevlisi. İşe alınan çok sayıda kişinin durumunu bilmemiz bazen mümkün olmuyor. Zaten şikayet üzerine hemen tutuklanmış ve hukuki olarak gereken
yapılıyor. Camiamıza geçmiş olsun diliyorum ve bir daha böyle şeylerin yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.