İşte o ünlüler...
TUBA BÜYÜKÜSTÜN: Utangaç biri olduğunu ve insanlarla iletişim kurmakta zorlandığını söyleyen ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, "Üniversiteye gidene kadar çekingenliğimi üzerimden atamamıştım. Hala da tam atmış değilim. Hiçbir zaman rahat biri olamadım" dedi.

MASUM BİR KADIN

AJDA PEKKAN: Sahneye ilk çıkışta flaş olmak durumundayım. Göz alıcı olmak, çarpıcı olmak ve göz doldurucu olmak zorundayım. Günlük elbisenin içinde ise masum bir kadınım. Yapımda büyük oranda utangaçlık mevcut. İçe kapanık biriyim. Her şeyi pat diye söyleyemem.

KENAN DOĞULU: Fotoğraflarının çekilmesinden ve kendisine soru sorulmasından çoğu zaman rahatsız olan Doğulu evinin civarında görüntülendiğinde, “Arkadaşlar burası benim mahallem. Komşulara, esnafa karşı utanıyorum" diye konuştu. Ünlü popçunun arkadaşları onu mahçup adam olarak tanıtıyor.

TUBA ÜNSAL: Yeni anne olan güzel manken ve oyuncu, utangaç bir yapıda olduğunu söyleyerek, “Karşı cinsle kolay ilişki kurabilen, maymun iştahlı bir kız değilim. Bu konularda çok utangacım. Hemen konuşamam bile" şeklinde konuştu.

BÜLENT İNAL: Ünlü oyuncu Bülent İnal da utangaç bir yapısı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Oyunculuk sayesinde biraz değiştim. Hâlâ da o çekingenlik çok diplerde saklıdır, aşmaya çalışıyorum. Sokakta bana bakıldığı zaman iyice içe kapanıyorum. Lisedeyken çok feciydim. Biraz daha böyle devam etseydi kesin psikolojik tedavi görürdüm. İnsanlarla konuşamazdım. Özellikle kız arkadaşlarla falan mümkün değildi, iki cümle kuramazdım, kaçardım. Kızlar 'Allah'ını seversen bir ses tonunu duyalım' derdi. Beni iyileştirdiği için seviyorum oyunculuğu, beni tedavi ediyor."

BİRAZ DA KIRILGAN

DEMET AKBAĞ: Ünlü sanatçı Demet Akbağ çocukluğunda çok utangaç olduğunu belirtti. Akbağ; "Biraz da kırılgandım. Kendimde yeni yeni fark etmeye başladığım yeteneğim ailem tarafından keşfedildikten sonra rahatladım. Ailenin komiği, yetenekli kızı haline geldim. Kız kardeşim bana göre daha atak bir çocuktu. Benim yeteneğim ortaya çıktıktan sonra tam tersine içine kapanan o oldu. Yıllar sonra beni kıskandığını itiraf etti. Bu mesleği yapıyor olmasaydım, karakter olarak yine utangaç olurdum. Mesleğim bana özgüven kazandırdı."

bugün