Pawel ve Piotr Brozek, “Tek hedefimiz Trabzon"un yeni ve muhteşem ikizleri olarak anılmak. Şenol Güneş bize baba gibi yaklaşıyor. Ortam çok iyi” dediler.

Trabzonspor"un yeni transferleri Pawel ve Piotr Brozek, hayli iddialı açıklamalarda bulundular. starspor"a özel konuşan ayrılmaz ikili, “Transfer görüşmelerimiz olduğu sırada bize yıllar önce Trabzon"a gelen ve büyük başarılara imza atan Arçil ile Şota kardeşleri anlattılar. Bu nedenle bizim şimdiki hedefimiz, oynayacağımız oyunla o muhteşem ikizleri unutturmak ve Brozek kardeşlerin adını hafızalara kazımak... Arkadaşlarımız da bize sahip çıkıyor“ dediler.

5"TE 5 YAPARSAK İŞ BİTER

Trabzonspor"un çok iyi bir kadrosunun olduğunu dile getiren Brozekler, “Buraya gelmeden önce tedirgindik ama şimdi bu geçti ve mutlu olduk. Lider olmamız güzel ancak önemli olan zirvede kalmak. Ligin ikinci yarısı çok zorlu geçecek. İlk 5 maçımızı kayıpsız atlatırsak, şampiyonluğu büyük ölçüde garantileriz. Şenol Güneş bize bir baba gibi yaklaşıyor. Takımın psikolojisini anında düzeltiyor” ifadelerini kullandılar.

Antalya"ya vedayı barbekü ile yaptılar

Antalya"daki kamp çalışmalarını bu sabahki idmanla tamamlayacak Trabzonspor, dün barbekü keyfi yaptı. Kaldıkları otelin bahçesinde mangalın başına geçen oyuncular hayli keyifliydi. Karadeniz ekibi bugün Türkiye Kupası maçı için Konya"ya gidecek. Öte yandan Tayfun Cora"nın, anneannesi Emine Kalyoncu"nun vefat haberini aldığı ve büyük bir üzüntü yaşadığı bildirildi.

Babası geldi ama Yattara korkuttu

Trabzonspor"un dün sabahki idmanını Yattara"nın babası Salifou de izledi. Güneş"in saha içinde yaptığı uzun toplantının ardından başlayan antrenmandaki maçta sağ ayağında ağrı hisseden Yattara çalışmayı tamamlayamadı. Baba Yattara, “O küçükken de herkesi kendisine hayran bırakıyordu” dedi. Öte yandan, Bordo-Mavililer"in akşam idmanında da Serkan çalışmayı yarıda bıraktı. (star)