Aylardır pankreas kanseri tedavisi gören Ceyla Gölcüklü, Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde yatan Gölcüklü, dört gündür ilaçla uyutuluyor!

14 GÜNDÜR HASTANEDESosyete dünyasının önemli isimlerinden Ceyla Gölcüklü'nun durumu ağır! Uzun süredir pankreas kanseriyle mücadele eden ve kimseyle görüşmeyen Gölcüklü'yü, ailesi 14 gün önce Amerikan Hastanesi'ne kaldırdı.

KANSERİN SON EVRESİNDE 38 yaşındaki Gölcüklü'nün hastalığın son evresinde olduğu söyleniyor. Yoğun bakım ünitesine alınan Gölcüklü'nün şiddetli ağrıları nedeniyle son dört gündür ilaçla uyutulduğu öğrenildi. Yakınları ise başında nöbet tutuyor.

AMANSIZ HASTALIĞI SON EVRESİNE GELMİŞ!Her zaman özel hayatı ve renkli kişiliğine dair haberlerini yaptığım Ceyla Gölcüklü ile ilgili geçen hafta üzücü bir dedikoduyu aktarmış; sosyetenin en ünlü isimlerinden olan Gölcüklü'nün pankreas kanseri olduğuna dair duyumlar aldığımı yazmıştım. Konu ile ilgili Ceyla Hanım'a ulaşmak için her yolu denediğimi ama ulaşamadığım için doğrulatamadığımı da eklemiştim. İşin daha da garibi, en yakın arkadaşları dahi Ceyla Hanım'a ulaşamıyordu! Sonunda haftalardır kulaktan kulağa konuşulan bu tatsız haberi maalesef doğrulattım! Evet, Ceyla Hanım pankreas kanserine yakalanmış; üstelik hastalığı son evresine kadar gelmiş!

AĞRI ÇEKMESİN DİYE UYUTULUYORMUŞ... Bu illet hastalığın en ağırı olan pankreas kanserine yakalanan Ceyla Gölcüklü, birkaç aydır tedavi görüyormuş. Ancak iyice ağırlaşınca 14 gün önce annesi tarafından Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmış. Bir arkadaşım Ceyla Hanım'ı hastanede görmüş. Şiddetli ağrıları nedeniyle uyutulan Gölcüklü, son dört gündür de hastanenin yoğun bakım ünitesinde sürekli uyutuluyormuş. Arkadaşım, görevlilerden çok üzücü bir bilgi daha almış; henüz 38 yaşında olan Ceyla Hanım'ın maalesef sayılı günleri kalmış! Çıkmadık candan ümit kesilmez derler; umarım bir mucize olur da Allah, Ceyla Hanım'ı kızına bağışlar...

(Sabah gazetesi)