Sosyal medya fenomeni Nilay Toprak, erkek kedisiyle çiftleşsin diye mama ile kandırarak eve dişi kedi getirince hayvanseverlerin büyük tepkisini çekti.

Yayınladığı videoda, mutfağının penceresine gelen bir kediyi mama ile kandırarak evine aldığını ve kendi kedisi ile çiftleşmeye zorladığını anlatan Toprak'a, hayvanseverlerden tepki yağdı. Toprak'ın açık açık yaptığı her şeyi anlattığı video, kısa sürede pek çok hayvansever platformda yayınlandı.

Nilay Toprak, yayınladığı videoda, 'Mutfağımdaki camı açmamla kedi geldi. Bizim Yoldaş da miyavlamaya başladı. Ben de gittim yaş mama aldım. Yaş mamayı kediye doğru götürüp onu yavaş yavaş içeri aldım sonra camı kapattım. Evet birazcık vidan azabı çekiyorum. Dünden beri o perdenin arkasından çıkmadı. Zaten sokakta pek çok kediyle çiftleşiyorsun neyin nazı bu. Araştırdım bir kaç gün böyle tıslayacaklar ama eninde sonunda birlikte olacaklar. 3 gün-4 gün tutacağım onu.' ifadelerini kullandı.

Nilay Toprak, aldığı tepkiler üzerine kedisinin kısır olduğunu dile getirdi. Toprak'ın, kısır kedisini neden çiftleştirmeye çalıştığı ise merak konusu.