S.Ç., 1 yıl önce Dutlubahçe Mahallesi’nde oturan H.D.’nin evinin kapı zilini çaldı. Kadının "Kim o" sözlerine "Alt komşunuz" karşılığını veren S.Ç., kapıyı açan H.D.’nin üzerine çullanarak içeri soktu. H.D.’yi banyoya götüren S.Ç., tecavüze yeltendi fakat ereksiyon olamadı.
 
Bunun üzerine apartman girişindeki otomobilde bekleyen amcasının oğlu olan ve o tarihte 17 yaşındaki A.A.Ç.’yı çağırdı. H.D.’nin yine kabul etmemesi üzerine döverek amcasının oğlu ile birlikte olmasını sağladı.
 
SOSİSİ YEDİ
Daha sonra mutfağa giden S.Ç., buzdolabından aldığı sosisi H.D.’nin cinsel organına soktu ve A.A.Ç. da bu sosisi yedi. Sosisin bitmesi ardından S.Ç. yeniden H.D. ile birlikte olmaya çalıştı, yine ereksiyon olamayınca iki kişi evden ayrıldı.
 
İki kuzenin evden ayrılmasından sonra karakola giden H.D., şikayetçi oldu. S.Ç.’nın tutuklu, kuzeni A.A.Ç.’nın tutuksuz yargılandığı davada 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi karar verdi.
 
’Cinsel saldırı’, ’konut dokulmazlığını ihlal’ ve ’hürriyeti yoksun bırakmak’ suçlamalarından S.Ç. 21 yıl, 1.5 ay ve A.A.Ç. ise 14 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme tutuksuz yargılanan A.A.Ç.’nın da tutuklanmasına karar verdi. Her iki sanığın avukatlarının temyize başvuracağı belirtildi.
 
-MYNET-