Pazarcı esnaf ile Nazilli ve Pazarcılar hakkında sohbet eden Başkan Haluk Alıcık"a, MHP"li Belediye Meclis Üyesi Ali Gürsoy ve Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet İzan da eşlik etti.
Nazilli"de yaşayan insanların ve esnafın sorunlarını konuşmak, birlikte çözüm üretmek için bu tür toplantılar düzenlediklerini ve gerektiğinde vatandaşın ayağına gittiklerini söyleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Bu şekilde vatandaşımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini not alıyoruz. Biz göreve "Ben" değil, "Biz" anlayışıyla geldik. Nazilli"yi bu anlayışla yönetiyoruz. Vatandaşın sorunları bizim sorunlarımızdır. Bu sorunları da Nazilli"de yaşayanlarla çözmek için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Türkiye"de yaşanan ekonomik krizin küçük-büyük tüm esnafa çok zarar verdiğini söyleyen Başkan Alıcık, “Yeni işyerlerinin açılması bizleri ne kadar çok sevindiriyorsa, kepenk kapama noktasına gelen esnafımızın sıkıntısı da o derece üzmektedir. Biz Nazilli"yi her yönüyle çağdaş bir kent haline getirmek istiyoruz. Nazilli"ye hizmet lazım, yeni projeler lazımdır. Biz de hizmet için bu göreve geldik. Projelerimizin hayata geçmesiyle özlenen Nazilli"ye en kısa sürede kavuşacağız” diye konuştu.