F.Bahçe'de kalmak istiyorum ama gitmemi isterseniz sorunsuz ayrılırım. Görevime devam edersem önümüzdeki sezon yapılacak birkaç takviye ile Fenerbahçe Avrupa ve Türkiye'de hedeflediği başarıları yakalar.

F.Bahçe'de sezon sonunda yolların kesin olarak ayrılması beklenen teknik direktör Luis Arogones, yönetim ile yaptığı görüşmedeki sözleriyle kafa karıştırdı. Önceki gün yönetim ile bir araya gelen İspanyol teknik adam, kamuoyundaki tazminat sorununun aksine sezon sonunda görevine son verilmesi durumunda sarı-lacivertli kulübe hiç bir zorluk çıkartmadan görevinden ayrılabileceğini bildirdi. Her fırsatta yüksek tazminat sorunu ile gündeme getirilen Aragones, “F.Bahçe'de görevime devam etmek istiyorum ama gitmemi isterseniz hiçbir zorluk çıkartmam” sözleriyle yönetimin gelecekle ilgili planlarında kafaları karıştırdı. Aragones'in bu görüşmede bu sezon hayal kırıklığı yaşatan F.Bahçe için gelecek sezon Türkiye ve Avrupa'da daha başarılı olma sözü vermesi de yönetimin fikrini değiştirmeye yetmedi.

KARAR 14 MAYIS'TA

Yönetime gelecek sezon sarı-lacivertli takıma yapılacak birkaç oyuncu takviyesiyle Türkiye ve Avrupa'da başarılı olacağı sözü veren Aragones'in “Bu sezon alınan kötü sonuçlarda benim kadar bazı oyuncuların performansları da etkili oldu. Başarılı olamadığımı ben de biliyorum. Ama kalırsam F.Bahçe'de gelecek sezon çok büyük başarılar elde edeceğiz” dediği belirtildi. İzmir'deki finalde Beşiktaş'ı yenerek Türkiye Kupası'nı alacaklarını yineleyen Aragones ile ilgili yönetimin ne karar vereceği 13 Mayıs'tan sonra yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında belli olacak. Yönetimin daha önce Avrupa basınına yansıyan haberlerde ünlü çalıştırıcılarla temasları gündeme gelmişti.


Maldonado ve Josico'ya teşekkür

F.Bahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği ancak oynadıkları futbolla hayal kırıklığı yaşatan iki yabancı oyuncusu Josico ve Maldonado ile yollar bu ay sonunda ayrılıyor. Yönetim, iki oyuncuya gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür mektubu verirken Maldonado ve Josico ile önümüzdeki sezon çalışmayacaklarını bildirdi. Maldonado, sarı-lacivertli kulüpte 1.5 yıl futbol oynarken, Josico da teknik direktör Aragones'in isteğiyle sezon başında kadroya dahil edilmişti.