FRANK Rijkaard"ın bıraktığı enkazın altından çıkmaya çalışan G.Saray Teknik Direktörü Hagi, isyan bayraklarını çekti. Takımı devraldığı 9. haftadan bu yana bir türlü gün yüzü görmeyen Romen teknik adam, sarı-kırmızılıların "kanayan yarası"na ilaç olamadı. Sakatlar çok, yabancılar formsuz, yerliler ise kırgındı.. Yine de elindeki malzemeyi "maksimum"da kullandı.. Önce Şükrü Saracoğlu"ndaki kritik derbiden puanla ayrıldı, ardından Antalya"yı 2-1"le geçti.. Fakat Trabzon maçıyla yine "gerileme devrine" girilmesiyle hem yönetim hem de basının hedefi oldu G.Saray"ın efsane futbolcusu.. Son olarak Sami Yen"de alınan Beşiktaş mağlubiyeti bardağı taşıran son damlaydı.. Taraftarın desteğini arkasına alsa da sarı-kırmızılı camiada çıkan "çatlak sesler" Hagi"nin kulağına kadar gitti.

"İŞLER KÖTÜ GİDİYOR"

ANCAK yapılan acımasız eleştirilere daha fazla seyirci kalamadı tecrübeli hoca.. Yakın çevresine dert yandı.. “Bu takımı ben kurmadım ki” diye başlayan sözlerini şöyle sürdürdü.

“İŞLER iyi gitmiyor bunun ben de farkındayım. Ama bu başarısızlığın sorumlusu ben değilim. Çünkü takımı ben kurmadım. Ne transfer edilen yabancı futbolcuları ben seçtim ne de sezon başı antrenmanlarını ben yaptırdım. 100 üzerinden bakıldığında şu an gücümüz %40.. Ben sadece elimdeki kadroyu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum.. Üstelik takımın en önemli parçaları Baros ve Arda Turan"ın yokluğunda.. Herkesin morali bozuk.. Yüzler asık.. Bunun ben de farkındayım.”

YERLİLERE ÖDEME YOK

G.SARAY patronu bu sözlerle kendisini savunurken, yerli futbolculardaki performans düşüklüğünün altında yatan neden de ortaya çıktı. Uzun süredir paralarını alamayan Türk oyuncuların bu durumu Florya"da huzursuzluğa neden oluyor. Yüzleri asık olan yıldızlar yakında, “Yabancılar paralarını tıkır tıkır alırken bize ödeme yapılmıyor” diye kazan kaldırırsa hiç kimse şaşırmasın.

ELANO OCAKTA GİDİYOR

YABANCILAR cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fiorentina"ya transfer olacağı yönünde her gün yeni bir haber çıkan Elano sonunda ülkesine döndü. Kewell ve Neill"ın ise sezon sonu sözleşmeleri sona eriyor. Bu yüzden tam randımanlı değiller.

İŞTE G.Saray"daki son durum bu.. Sarı-kırmızılılarda herkesin derdi farklı. Zaman bize neler gösterecek, bekleyip göreceğiz. - vatan