Başkan Sandalcı son olarak CHP Akbük Belde Başkanı Hakkı Şahin, belediye meclis üyeleri Avni Akgün ve Gazi Gökçe ile birlikte Akbük Genç Madenciler Sitesini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Sitedeki mevcut sorunları bildiklerini ve bu sorunları en yakın zamanda çözüme kavuşturacaklarını belirten Başkan Sandalcı, “Sizlerin vermiş olduğu büyük destekle göreve geldik. Öncelikle bu desteklerinizden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Biliyorsunuz yeni bir yönetim anlayışıyla göreve başladık kısa sürede nüfusumuz on katına hatta on iki katına çıktı yoğun bir tempoyla çalıştık zaman zaman personelimiz yetmedi ama yinede çevre ve ot temizliği plajların düzenlenmesi sinekle mücadele, çöplerin günlük alınması, kültürel faaliyetlere ağırlık verilerek sosyal yaşama hareket kazandırılması, çağın getirdiği yeniliklerin, teknolojinin belediyemize kazandırılması gibi konularda çok yol aldık” dedi.
Önümüzdeki süreçte yeni projeleri halkın hizmetine sunacaklarını ifade eden Başkan Sandalcı, “Akbükle ilgili, güzel işler yapmayı planlıyoruz. Öncelikle merkez konumunda olan 3 caddemiz var buralarla ilgili çalışmalara başladık bu caddeler yeniden düzenlenecek ve Akbük'ün aynası olacak düşüncesindeyiz. Yine Gülkent, Özçelik kavşağıyla birlikte Kumkent, Kerem sitesi önü ve gerek duyulan diğer önemli kavşaklarda önümüzdeki yıl içerisinde sinyalizasyon sistemini yerleştireceğiz, böylece kazalara da önlem almış olacağız ayrıca, Akbük Belediyesini Akbük"ün giriş sınırını oluşturan yolun başlangıcına Akbük'e yakışır bir Tak uygulamasıyla tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyeceğiz” diye konuştu.