Gaziantep'in Doğan Köyü'nün 17 yıldan beri imamsızlıktan kapalı olan camisine 17 yıl sonra imam görevlendirildi. 36 hane 250 nüfuslu Doğan Köyü vatandaşları, kendi imkanlarıyla 17 yıl önce köylerine yaptırdıkları camiye 17 yıldan beri imam ataması yapılmasını bekliyordu.
Köylüler, 17 yıldan bu yana kapalı olan camide Cuma namazı, Ramazan aylarında teravih namazı, Bayram namazı, cenaze namazlarını ve vakit namazlarını kendi yaptırdıkları camide kılamadıklarını, bu namazları kılmak için 2 kilometre uzaklıktaki Fakılı Köyü'ne ya da 4 kilometre uzaklıktaki Taşdeğirmen Köyü'ne gittiklerini belirtti.

Gaziantep İl Müftülüğü tarafından imam Ahmet Atar'ın Doğan Köyü'ne atanmasına çok sevinen köylüler, camilerinde ibadet etmenin heyecanını yaşadı. Doğan Köyü Muhtarı İbrahim Yılmaz, "17 yıl önce Doğan köylüleri olarak kendi imkanlarımızla köyümüze yaptırdığımız cami ile imam lojmanına imam atamasını bekledik. Camimize imam görevlendirilmesinde emeği geçen Gaziantep İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Ömer Nasuhi Güleç, Gaziantep AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Araban Sorumlusu Hızır Arıkök, Araban AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Şıh Mehmet Ulukök başta olmak üzere, 17 yıldan beri imamsızlıktan kapalı olan camimize imam görevlendirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Vatan