Son günlerde fiziksel görüntüsünden memnun olmadığı için şiddetli depresyona girdiği söylenen Mischa Barton sonunda isyan etti.

Fotomodellik kariyerinden sonra Hollywood'a adım atan ve 'The O.C' dizisindeki performansıyla adından başarıyla söz ettiren Mischa Barton'ın, yıllardır kilolarıyla başı dertte! Bir dönem kilo verip bir deri bir kemik kalan ünlü aktris, ardından hızla kilo almış ve selülitleriyle magazin basınında yer almıştı.

Önemli olan sağlıkmış!

Son aylarda yine kilo aldığı söylenen ünlü aktrisin yakınları, bacaklarındaki selülitlerinden ötürü depresyona girdiğini ve fiziksel görüntüsünden hiç memnun olmadığını dile getirmişti. Bir süre önce, bir rehabilitasyon merkezinde tedavi gören Barton; geçtiğimiz günlerde tedavisini tamamlayarak merkezden çıktı ve dört kolla yeni TV projelerine sarıldı. Uzun süren suskunluğunu Life&Style dergisine bozan Barton, "Görüntümle gurur duyuyorum. En önemli şeyin sağlık olduğunu anladım. Sağlıklıyım ve cildim ışıl ışıl. Kendimi güzel buluyorum ve hakkımda çıkan hiçbir habere artık kafamı takmıyorum" diye konuştu. Sahip olduklarıyla yetinmeyi öğrendiğini açıklayan Barton, sadece işiyle adından söz ettireceğini sözlerine ekledi.