Aydınpost haber sitesinden dev bir hizmet!
Yarın yapılacak olan 29 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarını sandıkların açılmasıyla birlikte an ve an Aydınpost'tan takip edebileceksiniz.
Aydın ve ilçelerinin de sonuçlarını takip edebileceğiniz Aydınpost'un bu hizmetiyle ilgili olarak açıklama yapan Aydınpost Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gözen, "Günlerdir herkesin konuştuğu ve sonuçlarını merakla beklediği yerel seçimler dolayısıyla Aydınpost ailesi olarak bizler de tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yarın gerçekleştirilecek olan yerel seçim için sonuçları çok hızlı ve detaylı şekilde vereceğimizi müjledemek istiyorum. Pazar günkü seçimin tamamlanıp sandıkların açılmasıyla birlikte hızlı bir şekilde sandıklardan çıkan sonuçları açıklayacağız. İlçe ilçe, belde belde sonuçları alabilecek okuyucularımız. Sadece belediye başkanlığı değil, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliklerinin sonuçlarını da görebileceksiniz" diye konuştu.
Aydınpost'un yerel seçime özel bu hummalı çalışması dolayısıyla tüm altyapı ve ekip hazırlıklarının tamamlandığını belirten Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gözen, "İnternet bağlantısı bulunan tüm noktalardan seçimin sonucuna anında ulaşılabilecek. Okuyucularımıza böyle bir hizmet sunacağımız için gurur duyuyorum. Şimdiden tüm ekip arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.