Nazilli Süleymaniye Camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Eğriboyun aile Mezarlığına defnedilen Soner Demir, geride yüzlerce gözü yaşlı sevenini bıraktı.
Köşk İlçesinde önceki gün aracından indirilerek sattığı sigaraları ve parası gasp edildikten sonra silahla vurularak öldürülen Soner Demir(41) yüzlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Soner Demir"in Nazilli"deki mahallesinde bulunan Süleymaniye Camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Demir"in çalıştığı işyerinden çok sayıda üst düzey yetkili, mesai arkadaşları, sigara dağıttığı market ve bakkal işletmeleri ile çok sayıda firma temsilcisi O"nu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Cenaze namazının kılınmasının ardından camiden alınan Demir"in cenazesi yüzlerce araç ve vatandaşın katıldığı ve yağmur altında sürdürülen konvoyla ilk önce annesi Ayşe Demir ve ailesinin bulunduğu evin önünden geçirildi. Daha sonra ise kalabalık konvoy Eğriboyun Mezarlığında Soner Demir"i toprağa verdi.
Nazilli"de bulunan siyasi partilerin belediye başkan adayları da Demir"i son yolculuğuna uğurladı. Başta AK Partili aday Mehmet Gacar olmak üzere CHP"li Başkan Adayı Feyzullah Erkut, MHP"li aday Haluk Alıcık, Demokrat Partili aday Mustafa Acar, ilçe başkanları ve çok sayıda partili cenazede hazır bulundu.