ManU"nun yıldızı Rooney"nin henüz 2. dakikada attığı gol Ada ekibine yetmezken gülen taraf Bayern Münih oldu.
Allianz Arena"da oynanan maçta ev sahibi Bayern Münih henüz 2. dakikada Rooney"nin attığı golle İngiliz temsilcisi Manchester United karşısında 1-0 geriye düştü. Maçın ilk yarısı bu sonuçla kapanırken Alman ekibi 77. dakikada sahne alan Fransız yıldızı Franck Ribery ile eşitliği yakaladı. 90+2"de Hırvat Ivica Olic, galibiyeti getiren golü attı ve Bayern Münih"in rövanştaki umutlarını artırdı. Öte yandan bu sezon ikinci kez Bayern Münih ilk on birinde sahaya çıkan Hamit Altıntop, 85. dakikada yerini Klose"ye bıraktı.
İki Fransız takımının karşı karşıya geldiği gecenin diğer maçında ise evinde Bordeaux"yu ağırlayan Lyon 10. dakikada Lopez ile 1-0 öne geçti. Bu golden üç dakika sonra Chamakh oyuna denge getirdi: 1-1.Lyon"da Brezilyalı Michel Bastos 32. dakikada attığı golle ilk yarının sonucunu 2-1 olarak tayin etti.
77. dakikada Lopez bu kez penaltıdan rakip fileleri bir kez daha havalandırdı ve maçın skorunu belirledi: 3-1
Devler Ligi"nde bugün Arsenal-Barcelona ve Inter-CSKA Moskova karşı karşıya gelecek. Her iki maç da saat 21.45"te başlayacak. Star Tv Arsenal-Barcelona maçını naklen yayınlayacak.

Milliyet