F.Bahçe Kaptanı Alex, Kocaelispor maçının önemini anlattı:

“Daha da aşağı düşmememiz gerekiyor. Kaybedersek bütün dengeler bozulur, önümüzü görmekte çok zorlanırız. Kargaşa ortamı da artar.”

F.BAHÇE"DE kötü gidişe son vermek adına bir takım adımlar atılırken bu halkanın parçalarından olan Kaptan Alex, Kocaelispor maçı öncesinde devreye girdi. Hafta başından bu yana Semih"le birlikte arkadaşlarıyla toplantılar yapan Sambacı"nın önceki akşam takımla bir görüşme yaptığı öğrenildi. Bugünkü Kocaeli maçının önemine değinen Brezilyalı yıldızın şunları söylediği ifade edildi: “Arkadaşlar kötü günler geçirdiğimiz bir gerçek. Açıkcası bu nokta bizim için bir anlamda son nokta. Bundan aşağıya düşmemeliyiz. Çıkışa geçme zamanımız geldi. Kocaeli sınavı bizim için dönüm maçı olmalı. Herkes üzerine düşenin daha fazlasını sahaya yansıtmalı. Bu maçı kaybedersek bütün dengeler bozulur. Önümüzü görmekte zorlanırız.

"KARGAŞA BÜYÜR"

HAKLI olarak taraftarın tepkisi daha da artar. Kargaşa ortamı daha da büyür. Bu yüzden geçtiğimiz sezonki gibi istekli ve arzulu oynamalıyız. Bu maçı kazanamazsak durum çok kötü olur. Ayrıca önümüzde çok zorlu bir Arsenal maçı daha var. Hem lige hem de Şampiyonlar Ligi"ndeki kötü gidişe son vermek adına bu iki karşılaşma da bizim için yeni bir başlangıç olabilir. Deplasmanda henüz kazanamadık. Bu şanssızlığımızı kırmamız gerekiyor.”

"YENİ MENAJER YOK"

ASBAŞKAN Şekip Mosturoğlu ise pazartesi günü yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası alınan kararların uygulandığını ifade etti. Mosturoğlu, Arsenal maçı sonrasında çok geniş kapsamlı bir basın toplantısı yaparak alınan kararlar ve uygulamalarla ilgili detaylı bilgi verip kafalardaki soru işaretlerini kaldıracaklarını söyledi. Mosturoğlu eski futbolculardan birinin menajer olarak atanıp atanmayacağı konusunda ise “Şu an öyle bir düşünce yok. Menajerimiz Volkan Ballı görevinin başındadır” dedi.