Almanya'nın Duisburg şehrindeki MSV Arena Stadı'nda oynanacak ve (TSİ) 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Thorsten Kinhöfer yönetecek. Kinhöfer'in yardımcılıklarını Detlef Scheppe ve Christian Fischer yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Christian Bandurski. Karşılaşma TRT 1'den de naklen yayınlanacak.

Teknik Direktör Fatih Terim mücadelede Portekiz maçının provasını yapacak. Terim"in, Portekiz"e karşı sahaya sürmeyi düşündüğü oyunculara bugün ilk 11"de forma vermesi bekleniyor.

KADRO

Volkan Demirel, Rüştü Reçber, Tolga Zengin, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Emre Aşık, Servet Çetin, Hakan Balta, Uğur Boral, Emre Güngör, Mehmet Aurelio, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Tümer Metin, Hamit Altıntop, Ayhan Akman, Arda Turan, Tuncay Şanlı, Kazım Kazım, Gökdeniz Karadeniz, Nihat Kahveci, Semih Şentürk, Mevlüt Erdinç.

A MİLLİ TAKIMIN 447. SINAVI
A Milli Takımımız, Finlandiya ile Almanya'da yapacağı özel maçla 447. karşılaşmasına çıkacak.

A Millilerimiz, 85 yıllık tarihinde, 232'si resmi, 214'ü özel olmak üzere geride kalan toplam 446 maçta 154 galibiyet, 107 beraberlik alırken, 185 kez de rakiplerine yenildi.

Ay-yıldızlı ekibimiz, bu maçlarda toplam 570 gol atarken, kalesinde 689 gol gördü.

A MİLLİLER FİNLANDİYA İLE 12. MAÇINA ÇIKACAK
A Milli Takımımız, rakibi Finlandiya ile 12. kez karşı karşıya gelecek.

İki ülke A milli futbol takımları arasında 5'i Türkiye, 6'sı da Finlandiya'da yapılan toplam 11 maçtan 3'ünü Türkiye, 5'ini Finlandiya kazanırken, 3 maç da berabere sonuçlandı.

Türkiye'nin toplam 16 golüne, Finlandiya 17 golle yanıt verdi.

Türkiye ile Finlandiya ilk maçlarını 1924'te, son maçlarını ise 1999'da yaparken, yarın 9 yıl aradan sonra karşı karşıya gelecekler.