Nazilli Belediye Tiyatro Salonu"nda gerçekleşen konseri AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bağbozan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli izledi.
Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Karakaşlı ve Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Kulübü Korosu Başkanı Mustafa Dinçkol"un ortak çalışmaları ile hazırlanan koro, aylar öncesi başlattığı çalışmalarını yılbaşına bir gün kala izleyicilere sunma fırsatı buldu. Yaklaşık 2 saat süren konserin sonunda kora üyeleri, izleyicilerden büyük bir alkış aldı.
Nazilli Hak Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Karakaşlı, konserin sonunda yaptığı konuşmada koroda görev alan arkadaşlarının büyük bir özveri ile bu geceye hazırlandıklarını ifade ederek, “Yılın son konseri için sıkı bir şekilde hazırlandık. Yeni yıl armağanı olarak sunduğumuz Türk Sanat Müziği konserimizde koro ve solo sanatçılarımız Rast, Mahur, Hicaz, Nihavend, Hüzzam ve Kürdi makamlarından oluşan 22 eser seslendirdi. Ünlü bestecilerin eserlerinden oluşan 22 eseri halkımızın beğeni ile dinlediğini umuyoruz. Koroda emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.
Konserin sonunda sonra sahneye çıkan Milletvekili Ahmet Ertürk, Koro Şefi Mustafa Dinçkol başta olmak üzere konseri sunan Nafiz Gürsan ve koro üyelerine çiçek vererek teşekkür etti.