Geçtiğimiz dönemin en ses getiren filmlerinden Felekten Bir Gece (The Hangover) üç kafadarın başlarından geçen trajikomik olayları eğlenceli bir dille perdeye taşımış ve gişede hatırı sayılır bir gelir elde etmişti. Şimdi sırada orta yaş üstü bir kadrodan oluşan Last Vegas var.
Veteranlardan oluşan bir Hangover projesi olarak nitelenen Last Vegas'ın kadrosunda her biri ikişer Oscar kazanmış üç önemli aktör yer alıyor. Michael Douglas ve Robert De Niro'nun başı çektiği projeye son olarak Morgan Freeman da dahil oldu.
Filmin konusundan kısaca bahsetmek gerekirse; artık yaşları kemale ermiş olan emekli bir arkadaş grubu tek bekâr arkadaşlarının da evlenmesi şerefine Las Vegas'ta bir bekârlığa veda partisi planlarlar. Falat Las Vegas'a ayak basmalarıyla işler de çığırından çıkacaktır.
Senaryosu Çılgın Aptal Aşk (Crazy, Stupid, Love) filminin de senaristi olan Dan Fogelman tarafından yazılan filmin yönetmen koltuğunda Jon Turteltaub oturacak. Daha önce RED filminde tanık olduğumuz yaşlı aktörlerin aksiyona bulaşma sevdasına şimdi de Hangover tarzı yetişkin komedisi eklendi. Bakalım yaşları ortalama 70'i bulan bu isimler Last Veg