Aydın Amatör Süper liginin son haftasında evinde Sağlıksporu ağırlayan Didim Belediyespor sahadan 1 puanla ayrıldı. Ligin son haftasına 18 puanla 3. sırada giren Didim Belediyespor en yakın rakiplerinden Sağlıkspor"u evinde ağırlarken maçın 90+1 dakikasında penaltıdan yediği golle maçtan 1 puanla ayrıldı.
Maç sonunda kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Sağlıkspor Teknik Direktörü Halit Karadeniz “İlk yarının son maçından ve deplasmanda 1 puan almak önemli, bizim için zor bir maç oldu. 3–4 net pozisyonumuz var buna rağmen futbolcularım ellerinden geleni yaptılar. Didim Belediyespor rakiplerimizden biri bu nedenle 1 puan aldığımızdan dolayı mutluyuz” dedi.
Maça mutlak galibiyet parolası ile çıktıklarını ifade eden Didim Belediyespor Teknik Direktörü Ayhan Yıldız de, “3 tane net pozisyonumuz var ayrıca kaçırdıklarımız hariç, ama son maçta ve kendi evindeyseniz maçı alacaksınız gol de atamazsanız golü yersiniz. 1 puan aldık ama bu bizim için kayıp. Hakemler bütün kararları rakibimiz lehine verdi daha adil bir maç olabilirdi” diye konuştu.