Lisanslı ürünlerin pazarlanması alanında ezeli rakibi Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Galatasaray önemli bir ismi kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, Mavi Jeans'i bir dünya markası haline getiren ünlü CEO Nurettin Kantarelli'yi mağazaların başına getirdi.
Pazarlamada yeni bir yapılanmaya giderek bu alanı sponsorluk ve mağazalar olarak ayıran sarı-kırmızılı kulüp, tekstilden anahtarlığa kadar geniş bir yelpazede ürün çeşitliliği ve kalite sağlamayı hedefliyor. Senelik 40 milyon dolar gelirin olduğu sponsorluklarla Hakan Aydınol'un ilgileneceği, mağazaların tek sorumlusunun  ise Nurettin Kantarelli olacağı ifade edildi.
Kantarelli'nin CEO olarak sarı-kırmızılı kulübe çok şey katacağını belirten yöneticiler, Galatasaray'ın yeni projelerle önemli gelirler elde edeceğini dile getirdiler.
Sarı-kırmızılılar, yeni ürünler ve tasarımlarla, Galatasaray Store mağazalarındaki ciroların ciddi ölçüde artmasının hedeflendiğini kaydettiler. Kurumsallaşmayı ana hedefleri arasında gösteren ve görevi bıraktığı gün, bunun tamamlanacağı garantisi veren Başkan Ünal Aysal'ın, pazarlamanın yeni organizasyon şemasıyla yakından ilgilendiği bildirildi.
Diğer taraftan sponsorluklarla ilgili olarak Yekta Kurtuluş'un başka bir hastanede ameliyat olması sonrası Medical Park'ın desteğini çekeceği haberi yalanlandı. Yekta'nın, Avrupa Şampiyonası'na yetişebilmek için apar topar kendi isteğiyle Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat olduğu belirtildi. Bu arada sarı-kırmızılı yöneticilerin duruma açıklık getirmek için dün Medical Park yetkililerine telefonla ulaşmaya çalıştıkları, ancak başarılı olamadıkları ifade edildi.