Yangının sıçradığı binada mahsur kalan anne ve iki çocuğunu itfaiye kurtardı. Kurtarıldıktan sonra oğlunun sağlık durumunu polislere soran anne, oğlunun ambulansta olduğunu öğrenince rahatlarken, işyeri sahibi yangını yaşlı gözlerle izledi.
Didim'de gece saat 01.00 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerindeki Şükrü Çiçek'e ait çeşitli ürünlerin satıldığı işyerinde henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangına ilk olarak Didim Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale ederken, 3 katlı apartmanı saran yangın korkulu dakikaların yaşanmasına neden oldu.
Yangın sırasında apartmanda mahsur kalan anne ile 3 yaşındaki Samet Rüzgar Top, Annesi Aysun Top ve yeğen Nazlı Nur Bandırma"yı itfaiye ekipleri kurtardı. Olay yerinde bulunan sağlık görevlileri 3 yaşındaki çocuğa ve ablasına ilk müdahaleyi ambulansta yaparken, annenin durumunun iyi olduğu görüldü. Oğlunun durumunu polislere soran anne, küçük oğlunun ambulansta olduğunu öğrenince rahatladı. Ölümden dönen aile Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Apartmandaki diğer ailelerin yangın esnasında binayı terk ettiği öğrenildi.
Yangın sonrası emniyet güçleri Atatürk Bulvarı'nı trafiğe kapattı. Didim İlçe Emniyet Müdürü Sunay Öztürk, olay yerine gelerek yangınla ilgili bilgi aldı. İtafiye ekipleri 3 araçla yangına müdahale ederken, çevredekiler ise yangını korkulu ve meraklı gözlerle izledi. İşyerini saat 22.00 sıralarında kapattığını ve elektrik şartelini indirdiğini söyleyen işyeri sahibi Şükrü Çiçek, yangını yaşlı gözlerle izledi. Depoda 4 TIR dolusu mal olduğunu aktaran Çiçek, yaklaşık zararının 1 milyon TL'ye olduğunu
bildirdi.
Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Yangından zarar gören anne ile iki çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi. -iha