Kara elmas için kara talihe yenik düşen Soma'nın yiğit madencilerinin yetim çocuklarından Şennur Sarı ile Recep Dağlı karne sevincini buruk yaşadı. 

Köseler İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencileri 8 yaşındaki Şennur ile Recep Dağlı karnelerini sınıf öğretmenleri Giray Kale'nin elinden aldı. Hem sevinci hem de buruk bir hüznü aynı anda yaşayan iki arkadaş sevinçlerini birbirleriyle paylaştı. El ele veren iki çocuk birbirlerinden destek aldı. Karnelerini alır almaz bütün notlarının pekiyi olması ile mutlu olan iki maden şehidinin çocuklarının sevindiği görüldü. 

"KARNEMİN HEPSİ 5"

Maden şehidi babasının ardından yazdığı ‘Canım Babacığım' adlı şiiriyle herkesi gözyaşına boğan ve gündeme oturan Şennur, karne sevincini ilk olarak anneannesi Cennet Akgün ile paylaştı. Anneannesinin kucağına koşan ve notlarını tek tek gösteren Şennur, karne hediyesi olarak en çok bilgisayar istediğini belirtti.

Dayısı Muhammet Akgün'ü görür görmez de ‘Bak dayıcığım karnemin hepsi 5' diyerek sevincini paylaşan Şennur, zaman zaman da uzaklara daldı.

Maden şehidi babasının hayatını kaybetmesini ilk günlerde kabullenemeyen ve sürekli ‘Babam geri gelecek' diye kendini teselli eden Recep Dağlı da karne sevincini öğretmeni ve arkadaşlarıyla paylaştı.