Söke Belediyesi ve Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen Sarızeybekler Bisikletçiliğin destek verdiği Bisiklet Şenliği ile Söke caddeleri renklendi. Kadınlar Bisiklet Şenliği’nin 2.’sinde “Yol Verin geçelim” parolası ile pedal çevirdi.
Köprübaşı otoparkından verilen start ile değişik meslek gruplarından bisikletli kadın topluluğu İstasyon ve Aydın caddesinde pedal çevirdi. Trafik ve zabıta ekiplerinin kontrolünde gerçekleştirilen etkinlikte ambulans ve sağlık personeli de bayan bisikletçileri takip etti. Vatandaşlar tarafından caddelerde alkış alan bisikletli kadınlar, bu yıl bisiklet park yeri isteklerini dile getirdiler.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek Bisiklet Şenliği Belediye meydanında sona ererken Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sarınç etkinliğe katılan kadınlara ve emek veren görevlilere teşekkür etti. Etkinliğin sona ermesi ile ilgili belediye meydanında düzenlenen törende sponsor firma Sarızeybekler Bisikletçiliğin hediye ettiği bisiklet çekiliş ile katılımcılardan Şirin Ertaş’a çıktı; Şirin Ertaş bisikleti Söke MYO öğrencisine hediye etti. Tören Leziz Pastanesi’nin ikramları ile son buldu.