Polisin hassasiyeti Sökeli bakkalları memnun etti.
Ülkeye kaçak yollarla sigara sokan tacirlere karşı yapılan operasyonlar ise en çok vergisini vererek faaliyetlerini sürdüren Tekel Bayi ve bakkal esnafını sevindiriyor. Son dönemde Söke’de yapılan çeşitli operasyonlar sonucu kaçak sigara ve tacirlerine nefes aldırmayan Söke Polisi’ne teşekkür de gecikmedi. Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İbrahim Çallıoğlu ile Oda Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu; İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin’i makamında ziyaret etti. 
Yapılan operasyonları yakından takip ettiklerini ve çok memnun olduklarını dile getiren Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İbrahim Çallıoğlu, “İlçe Emniyet Müdürümüz nezdinde tüm emniyet personelimize teşekkür ediyoruz. Suçlulara ve yasa dışı yollarla para kazanmak isteyen şahıslara göz açtırmıyorlar. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi. Oda Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu ise İlçe Emniyeti’nin çalışmalarını tüm bakkal ve bayi esnafları olarak takdirle karşıladıklarını belirterek; “Yapılan başarılı çalışmaları elbette takdir ediyoruz. Bu anlamda oda olarak İlçe Emniyeti’nin her zaman yanındayız: Kaçak sigara satışının önlenmesi için oda olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi. 
İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, teşkilat olarak görevlerini yaptıklarını ve bundan sonra da ilçenin huzur ve güvenliği için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya davam edeceklerini söyledi. 
TÜTÜNCÜLERE DE ÖNLEM İSTENİYOR
Özellikle Pazar yerleri çevresinde ve Söke’nin çeşitli noktalarında tezgah açan açıkta tütün satıcılarına karşı önlem alınması gerektiğini belirten Metin Mutafoğlu, kayıt dışı satış yapan tütüncülerin de hem ekonomiye hem de esnafa büyük darbe vurduğunu söyledi. Mutafoğlu konuyla ilgili olarak vergi dairesi ile de görüşeceklerini ifade etti.