Yürütülen çalışma kapsamında eğitim alan öğrencilere kıyafetleri dağıtıldı. Söke Jandarma Trafik görevlilerince Sazlı, Sarıkemer, Akçakonak, Bağarası, Kisir, Tuzburgazı, Güllübahçe mahallerde uygulamalı olarak verilen eğitime toplam 25 öğrenci katıldığı belirtildi.

“Okul Geçit Görevlileri” olan öğrencilere kullanacakları şapka, reflektörlü yelek, düdük, eldiven ve reflektörlü dur-geç levhası gibi malzemelerin dağıtımı Sarıkemer ortaokulunda yapıldı. Dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kurgan, Sarıkemer Mahalle Muhtarı Mehmet Dalma başta olmak üzere; Jandarma Trafik görevlileri, davetliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; “Okul Geçit Görevlileri” eğitimini tamamlayan öğrencilerimize belgelerini dağıttık. İlçe Jandarma Komutanlığı trafik birimince yürütülen çalışma kapsamında eğitim alan öğrencilere kıyafetleri de dağıtıldı. Sarıkemer’de yapılan törene ev sahipliği yapan okullarımızın idareci ve öğretmenlerine, velilere, muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Projeyi hayata geçiren görevlilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

23715258_10155963258712320_1669513467_o.jpg