Söke-Bodrum Karayolu Yenidoğan Beldesi Priene Contury Outlet AVM’de bitişiğindeki çamaşırhane kazanın patlaması sonucu çıkan yangında hasar gören Tekzen Mağazası yapılan tadilatın ardından yenilenmiş haliyle açıldı. Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna, Yenidoğan Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü M. Ali Serin, Jandarma Komutanı Yzb.Tolga Baş, Ticaret Odası üyelerinin yanı sıra TEKZEN Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, TEKZEN Genel Müdürü Ahmet Işıkgece, Ege Bölge Müdürü Suat Yıldırım ve TEKZEN üst düzey bürokratları katıldı.
TEKZEN Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin açılışta yaptığı konuşmada nisan ayında yaşanılan yangında can kaybının yaşanılmamasının en büyük teselli kaynakları olduğunu söyleyerek; “ Çok talihsiz bir kaza yaşadık, malın yerine yenisini alıp koyabildik ama eğer bir can yansaydı onu yeniden geri getirmek mümkün değildi. Bu nedenle yaşadığımız kazanın maddi hasarla atlatılması teselli kaynağımız oldu” dedi. TEKZEN yönetim kurulu başkanı Murat Gigin açılışta ayrıca çalışanlarına da hitap ederek müşteri memnuniyetinin önemine dikkat çekti.
Kaymakam Mehmet Demirezer de konuşmasında TEKZEN’nin yaşadığı talihsiz yangın kazasının tüm kente üzüntü yarattığını dile getirerek; “Can kaybına neden olmadan atlatılan kazanın ardından TEKZEN’nin kısa sürede yenilenmiş haliyle hizmete giriyor olmasının sağladığı istihdam yönünden de önem taşıdığını düşünüyorum” dedi.
Açılış sonrası TEKZEN yönetim kurulu başkanı Murat Gigin, açılışa katılan protokolü yenilenmiş mağazalarını gezdirirken yeni ürünlerinin tanıtımını da yaptı.
TEKZEN AİLESİ BÜYÜMEYİ SÜRDÜRÜYOR
TEKZEN 17 yıldır izlediği doğru strateji ve marka değerlerini yükseltmesi ile büyümesini önümüzdeki günlerde de yeni açacağı mağazalarla sürdürecek. Yüzde yüz yerli sermayeli ilk yapı marketi olan TEKZEN’nin yedi ayrı bölgede 37 İlde 73 mağazası ile hizmet vermesinin yanı sıra önümüzdeki günlerde Trabzon, Bursa ve Bandırma’da da yeni mağazalarını açacağı öğrenildi.
Yurt dışında Romanya’da 2 mağazaları ile sektöre hizmet verdiklerini söyleyen yönetim kurulu başkanı Murat Gigin; “Hedefimiz 2011 yılı sonu itibari ile 100 mağazaya ulaşmak” dedi.

21.20110826152219.jpg