Söke Belediyesi ve Söke Genç İş adamları Derneği (SÖGİAD) işbirliği ile organize edilen Söke Tarım, Sanayi ve Ticaret Tanıtım Sergi ve Panayırı"nın 15"incisi bu yıl yine Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek. 15. Söke Tarım, Sanayi ve Ticaret Tanıtım Sergi ve Panayırı için tüm hazırlıklar tamamlanırken; sergi ve panayırın açılışı 5 Eylül 2008 tarihinde gerçekleşecek. 8 Eylül 2008 tarihinde sona erecek 15. Söke Tarım, Sanayi ve Ticaret Tanıtım Sergi ve Panayırı"na katılacak firmaların belirlendiği açıklandı.
15. Söke Tarım, Sanayi ve Ticaret Tanıtım Sergi ve Panayırı ile ilgili bilgi veren SÖGİAD Başkanı Tolga Coşkun; organizasyonun küresel ısınmanın sonucu olarak ülkemizi kavuran kuraklığın en yoğun hissedildiği Söke Ovası ve Sökemizin tarıma dayalı ekonomisinin çökme noktasına geldiği şu günlerde panayırın moral kaynağı olacağına inandıklarını söyledi. Panayırın sektörel bazda tarım makineleri ve tarım araçları üzerinde ağırlık kazandığını ifade eden SÖGİAD Başkanı Tolga Coşkun; “Bunun yanında arazi taşıtları, tarım iş makineleri, otomobil yanında inşaat dekorasyon ile ısıtma ve soğutma sistemleri de sergilenecek. Ayrıca Söke Organize Sanayi Bölgesi tanıtımı ve bankacılık hizmetleri tanıtımı da yapılacak. Panayırımız İzmir Enternasyonal Fuarı"ndan sonra düzenlenen Ege Bölgesinin bu kapsamda ilk ve tek tanıtım organizasyonu” dedi.
15. Söke Tarım, Sanayi ve Ticaret Tanıtım Sergi ve Panayırı"na katılacak firmalar ise şöyle: Tarım alet ve makineleri, traktör ve pamuk toplama, ilaçlama alanında Altınöz Tarım Makineleri, Or-Mak Mc Cormıck, Or-Trak John Dere; harman traktörleri alanında Yılmazlar Galeri Valtra; hidrofor alanında Ürün Tarım, Söke Yağ, Özbaşlılar AŞ, Özserçin Motorlu Araçlar, Günal Tarım, Özsoydan Fidancılık, Yılmaz Zirai Aletler, Feridun Yıldırım Tarım, Söke Metal Sanko İş Makineleri, Sif JCB İş Makineleri; oto ve arazi araçları alanında Kopel, Toyota Parmaksızlar, Skoda, Ssang Yong, Ford Dikmenler, Ceren Oto; enerji ve ısıtma sistemleri alanında Ekin Mühendislik, Çağlayan Isıtma, Yaksan; inşaat ve dekorasyon alanında Efeoğlu Dekorasyon, Alkan İnşaat, tanıtım alanında ise Anadolu Bankası, Söke OSB.