Süper Lig'in 5. haftasında yarın Manisaspor'u ağırlayacak olan Kırmızı-Beyazlılar, Nuri Asan Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Ahmet Şahin ve Pal Lazar'ın cezalarının sona ermesiyle kadro seçiminde oldukça zorlanan Teknik Direktör Vladimir Petkoviç, özellikle kaleci konusunda kendisini zor bir karar beklediğini söyledi.
 
Ahmet Şahin'in cezalı olduğu dönemde Ertuğrul'un çok başarılı bir performans gösterdiğini dile getiren Petkoviç, "Manisaspor maçında hangisine görev vereceğimi şu an için bilmiyorum. Belki de bu kararı verirken gece hiç uyumayacağım. Ama vereceğim karara da herkesin saygılı olmasını istiyorum. Böylesine zor bir kararı vermek teknik adamlar için her zaman iyidir" dedi.
 
Öte yandan Kırmızı-Beyazlıların tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Sarp ise Manisaspor maçının zor geçeceğini belirterek, "Ligde kolay maç yok. Her takım her takımı yenebilecek güçte. 
 
Manisaspor da iyi bir takım. Ancak taraftarımız önünde oynamanın avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Onların desteğini arkamıza alarak sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
 
Bu arada sakatlığı bulunan Selim Teber dışında eksik futbolcusu bulunmayan Samsunspor'un yarınki karşılaşmaya şu muhtemel onbir ile çıkması bekleniyor : Ahmet, Kemal, Akaki, Bahia, Ergün, Murat, Mustafa, Fink, Dominguez, Ekigho, Bance.
 
Maç bilet fiyatları ise şöyle açıklandı. : Kale arkası 10 TL, Maraton 20 TL, VİP- B 50 TL, VİP-A 100 TL, misafir takım ise 10 TL.
Kadın ve 16 yaşından küçük çocuklar ise TFF'nın aldığı karar doğrultusunda ücretsiz girecek.