Söke Fakülte binası inşaatı için bir günlüğüne direksiyon çevirerek ilk kampanyayı başlatan Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi, son olarak 5 Bin TL’lik bağış çekini de Kaymakam Mehmet Demirezer’e teslim etti. Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi daha önce düzenledikleri kampanya ile 6 Bin TL, daha sonra 25 Bin TL’lik toplam 31 Bin TL bağışın ardından son olarak bağışladıkları 5 Bin TL ile bağış toplamını 36 Bin TL’ye çıkardı. Sökeli şehiriçi minibüs şoförleri fakülte binasına yaptıkları bağışlarla örnek olmaya devam ediyor.
Önceki dönem Kooperatif Başkanı Mustafa Özkaya’nın da bulunduğu toplantıda 5 Bin TL’lik bağış çeki Kooperatif Başkanı Bülent İnegöl, İlçe Kaymakamı ve SÖKEV Başkanı Mehmet Demirezer’e takdim etti. İmkânları doğrultusunda fakülteye destek vermeye her zaman hazır olduklarını söyleyen Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi Başkanı Bülent İnegöl; “Fakültemizin temelinin atılmasının hemen ardından 12 Ekim 2009 tarihinde üyelerimiz bir günlüğüne fakülte için kontak çevirmişler ve kazancımızı bağışlamıştık. Ardından gerçekleştirdiğimiz 25 Bin bağışın ardından yine can suyu anlamında 5 Bin TL daha bağışta bulunduk. Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirdiğimizi düşünüyoruz” dedi.
Sökelilerin fakültelerine bir an önce kavuşabilmek için sarf ettikleri çabanın bilincinde olduklarını söyleyen Kaymakam Mehmet Demirezer, kooperatif yöneticilerine teşekkür etti. Yapılan bağışta meblağın önemli olmadığını dile getiren Kaymakam Demirezer; “Açılması için gün saydığımız fakültemizin küçük çapta da olsa bazı eksiklikleri var. Bu eksiklerin giderilmesi için bu tür bağışlara ihtiyacımız var. Bu nedenle fakülte yapımı için bağışlanacak her kuruşu önemsiyoruz. Daha önce iki kez maddi destek veren şehiriçi kooperatifinin bu hassasiyetine de çok teşekkür ediyoruz” dedi.